For­ret­nings­o­ri­en­te­ret Test Analyst


Har du lyst til at stå i spidsen for test automatisering i K.W. Bruun, og kan du hjælpe os med at bygge bro mellem forretningen og teknik?

- Så er det dig vi er på udkig efter! Vi er i gang med en omfattende modernisering i IT, og det betyder en markant styrkelse af testområdet. Derfor søger vi en Test Analyst, som bliver ansvarlig for at drive automatisering af test og implementeringer heraf samt sikre den vigtige brobygning til forretningen i et nyt test-kompetencecenter.  Ud over denne rolle er vi lige nu i gang med også at ansætte en Technical Test Analyst, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Dit hovedfokus bliver at sikre test dækning af den forretningsvendte test og udførsel af test af interne leverancer, mens Technical Test Analystens opgave bliver at omsætte sin viden og forståelse omkring IT-udvikling og test mod teknisk test og test automatisering i forhold til interne projekter og leverandører.

”Du skal have lyst til at være med til at drive forandring. Det gør du ved at være nysgerrig, stille spørgsmål og udfordre vores praksis i dag. Løsningerne finder vi sammen, men det er vigtigt at du har mod på at spille dig selv på banen og komme med løsningsforslag og inkludere vigtige medspillere undervejs i processen. Du har 100% rygdækning til at gøre en forskel her.”   
- Din kommende leder, Test Manager, Emil Nogalada Støvring

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen

Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr., som bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Udvikling, implementering og forretningsorientering

I tæt samarbejde med vores Test Manager og Technical Test Analyst sætter I retningen for test automatisering samt sikrer implementering på tværs af projekter.
Sammen med dit team får du ansvar for planlægning, gennemførsel og evaluering af tekniske test aktiviteter. Det betyder blandt andet, at du skal hjælpe med at sikre:

 • Planlægning, udvikling og vedligehold af test automatisering samt deltage i test analyse og design
 • Vedligeholde og videreudvikle teststrategi
 • Vidensdeling, løbende evaluering og feedback for at vurdere behovet for at ændre testmetoder, processer og værktøjer.
 • Rådgive forretningen om test og assistere med test afvikling
 • Test Case specifikation og eksekvering
 • Oprettelse og vedligehold af test data til sprint test og accept test
 • Gennemførsel af alle test faser inkl. regressionstest

Er du vores nye kollega?

Hvis du vil med på vores rejse, lægger vi vægt på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med forretningen, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.

Derudover håber vi at kommer med følgende:

 • 2-5 års erfaring fra lignende stilling. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet med større projekter med høj kompleksitet.
 • En relevant IT-relateret uddannelse fra ITU, DTU el lign. på bachelor- eller kandidatniveau.
 • Ansvarlighed, vedholdenhed og du går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.
 • Gode kommunikative evner i både skrift og tale, på både dansk og engelsk.
 • Dialogsøgende, inkluderende og relationsopbyggende når du går til opgaver og udfordringer.
 • Nysgerrighed, mod på at udfordre og lysten til at bidrage til en spændende vækst- og moderniseringsrejse.  

Vi gør os umage!

Hvis du bliver ansat hos K.W. Bruun, er det rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start.

 • Vi lægger vægt på et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
 • Du bliver del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
 • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder jævnligt diverse sociale arrangementer.
 • Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost.

Har vi fanget din interesse?

Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Test Manager, Emil Nogalada Støvring på telefon 60 41 39 01 eller mail ens@kwbruun.dk. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

K. W. Bruun Import A/S
Publiceret: 16. september 2021

Arbejdssted

Location Glostrup