Senior Developer


Er du en skarp og ambitiøs udvikler, der trives med store datamængder i en kompleks forretning? Er Best Practice udvikling, distribuerede systemer, big data og systemintegrationer noget af det, der motiverer dig mest i dit arbejdsliv? Og vil du være med til at sikre, at vi i Telenor fortsat træffer datadrevne og værdifulde beslutninger? Så er du måske vores nye Senior Developer!

Du udvikler datadrevne løsninger til Telenor og vores kommercielle initiativer

Telenor er i rivende udvikling, og vi har en ambition om hele tiden at blive mere digitale og datadrevne i vores beslutningsprocesser. I Analytic Platforms teamet spiller vi en central rolle for, at forretningen kan imødekomme denne ambition, og vores hovedformål er derfor at være key enabler for Telenors datastrategi og udvikle velfungerende dataløsninger til både interne afdelinger samt fremtidige kommercielle initiativer.

Vi søger lige nu en Senior Developer, som kan hjælpe os med at afklare databehovet til de forskellige projekter, samt validere, designe og levere på disse data. Det kan fx være ved at integrere nye kildesystemer til vores centralt konsoliderede datalake eller sikre, at vi har den rette tekniske løsningsarkitektur til at understøtte vores strategiske initiativer. Samtidig vil du, som vores nye kollega, også skulle bidrage til udarbejdelsen af den løbende udvikling af datainfrastruktur, herunder vores datalake på baggrund af best practices og domæneforståelse.

Derudover bliver dine kerneopgaver at:  

 • Udvikle data integration af kildesystemer, samt kildesystemsanalyser.
 • Opnå forståelse for eksisterende og potentielle datakilder.
 • Bidrage til udvikling af leverancestandarder, der sikrer et højt kvalitetsniveau.
 • Udøve second-level support på løsninger til interne brugere i Telenor.
 • Tænke i end-to-end løsninger ved at koble brugernes behov til tilgængeligt data.

Du har et analytisk mindset og er dygtig til stakeholder management

Vi forestiller os, at vores nye Senior Developer kommer med en videregående uddannelse i bagagen, enten som Datalog eller noget tilsvarende. Du må meget gerne have 3-5 års erfaring med softwareudvikling og dataanalyse, samt et solidt kendskab til back-end systemudvikling. Har du stiftet bekendtskab med agile arbejdsmetoder vil det være et plus, men vigtigst er det, at du er nysgerrig på den måde, vi arbejder på og er villig til at lære det.

Som person er du en dygtig og kvalitetsbevidst udvikler med godt overblik, der motiveres af at arbejde med store datamængder på tværs af distribuerede systemer. Du er ansvarsbevidst og selvstændig i din tilgang til opgaveløsning, og så interesserer du dig for nye teknologier og deres muligheder. Du bevæger dig hjemmevant i komplekse organisationer med mange interessenter, og relationsdannelse falder dig derfor naturligt. Samtidig er du typen, der trives i et team hvor fagligheden er høj, hvor tonen er uformel og hvor humor fylder meget i hverdagen.

Samtidig kan idealkandidaten se sig selv i flere af følgende:

 • Har udviklingserfaring med objektorienteret/funktionel programmering.
 • Erfaring med Scala eller Java vil være en fordel. 
 • Har erfaring med ingestion i en Big Data kontekst.
 • Har kendskab til Hadoop.
 • Har forståelse for distribuerede systemer.
 • Har erfaring med datatransformation og datamodellering.

En arbejdsplads fyldt med fantastiske forbindelser

Analytic Platforms består af 8 dygtige kolleger, der hver dag muliggør understøttelsen af hele forretningens behov for korrekt data. Vi arbejder ud fra et agilt mindset i et åbent miljø med en uformel omgangstone og har den holdning, at innovative idéer altid er velkomne. Du kommer til at indgå i et team, med mange forskellige kompetencer, som arbejder på tværs af både kommercielle og tekniske områder.

Som vores nye kollega, bliver du en del af en dynamisk organisation, hvor der, på tværs af forretningen, venter dedikerede og kompetente kolleger, som kontinuerligt arbejder for at udvikle fremtidens teleselskab. Vi arbejder agilt, fokuserer indsatsområder ved hjælp af Kanban og praktiserer Tight-Loose-Tight som ledelsesfilosofi.

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

Du er også velkommen til at læse mere om os her.

Interesseret? 

Spørgsmål til stillingen, arbejdsopgaverne eller Telenor som arbejdsplads kan rettes til Eitan Cederquist, Head of Analytic Platforms, på tlf. +45 6050 6220 eller via mail på EICE@telenor.dk. Du er også velkommen til at søge stillingen via linket her på siden. Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 26.09.2021. Samtaler afholdes løbende.

Gem job

Telenor
Publiceret: 16. september 2021

Arbejdssted

Location Aalborg og København