Data-tekniker/IT-tekniker

Vil du bruge dine kompetencer inden for digitalisering i en organisation, der arbejder for at skabe en mere bæredygtig fremtid?

Koncern IT hos Reconor Group søger lige nu en data-tekniker/IT-tekniker. Hos Reconor Group bliver du en del af en ambitiøs miljøkoncern i rivende digital udvikling. For dig betyder det, at du får mulighed for både at blive fagligt udfordret og være med, hvor du gør en forskel i forhold til den bæredygtige omstilling.

Reconor Group er igennem datterselskaberne Norrecco og City Container førende inden for logistik og miljøbehandling af byggeaffald. Vi er en topmoderne organisation, der tilbyder en spændende og alsidig stilling i koncernens IT-afdeling, der spiller en afgørende rolle i den øgede digitalisering, som er afgørende for at vores bidrag til en mere bæredygtig fremtid kan blive stadig større.

Hvad tilbyder vi dig?

På hovedkontoret, som vil blive din nye arbejdsplads, arbejder vi tæt sammen med kolleger i koncernens datterselskaber om standardisering og udrulning af en effektiv IT-infrastruktur. Vi er i konstant udvikling og flytter vores teknologier så de understøtter den fremtid, som vi ser ind i.

Vores infrastruktur er baseret på løsninger fra Microsoft, hvilket omfatter Microsoft 365, systemer i datacentre og Azure. Du kommer derudover også til at stifte bekendtskab med teknologier som Microsoft Dynamics BC/NAV og løsninger fra andre leverandører.

Du bliver en del af et innovativt, dynamisk og stærkt fagligt miljø, hvor vi værdsætter kollegial sparring og en uformel tone.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du vil få berøring med en bred vifte af teknologier.

 • Office 365 administration
 • Telefoni herunder Microsoft Teams
 • Active Directory
 • WAN og LAN
 • Landsdækkende overvågningssystemer og adgangskontrol
 • Mobile og andre enheder til dataopsamling
 • Kiosk- og selvbetjeningssystemer
 • Projekter og daglig drift af vores systemer
 • Medansvarlig for videreudvikling af nuværende systemer og processer
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Bindeled til eksterne partnere

Hvem er du?

I Koncern-it er vi ansvarlige for udvikling og vedligeholdelse af forretningskritiske funktioner i tæt samspil med vores leverandører. Du vil her blive en del af et ambitiøst team, og vil være med til at bestemme, hvor vi skal hen.

Om du er autodidakt eller har en formel IT-uddannelse, fx som data-tekniker, datamatiker eller lignende, er ikke det vigtigste for os. Det er derimod din personlighed samt dine faglige kvalifikationer og erfaring.

Derfor leder vi efter dig, der kan arbejde dedikeret som data-tekniker/IT-tekniker, og som kan være med til at sikre koncernens førerposition og fremadrettede udvikling i praksis og ikke bare på papiret.

Det forventer vi af dig - og (ikke mindst) det kan du forvente af os:

Du får frie rammer hos os. Det betyder i stedet, at vi forventer, at du selv tager initiativ, er i stand til at holde, hvad du lover, og at du kan tilegne dig viden om områder, du endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Derudover håber vi, at du er en hjælpsom kollega, meget gerne med godt humør og forstår at arbejde systematisk og som kan bevare overblikket, når der er ekstra fart på.

Til gengæld kan du forvente af os, at vi vil støtte op om din faglig udvikling i det omfang, det er relevant for dit arbejde - enten via kurser, faglitteratur eller online learning.

Du bliver del af en dynamisk koncern i rivende vækst, der er førende inden for sit felt. Du vil arbejde i et dedikeret team med ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer, som sætter en ære i leverancer af høj kvalitet. Alle bidrager vi til at skabe en positiv arbejdskultur præget af hjælpsomhed og sammenhold - og vi sætter meget stor pris på, at humøret er godt - også når hverdagen er travl.

Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og kantineordning.

Vi ser gerne, at du:

 • Har et bredt kendskab til fejlfinding og support i et Windows-miljø
 • Har erfaring fra en lignende stilling
 • Kan arbejde struktureret og selvstændigt - også når skarp prioritering af opgaver er nødvendigt
 • Kan samarbejde og indgå i projektarbejde
 • Kan give realistiske estimater på opgaver og projekter
 • Kan dokumentere og overholde deadlines
 • Behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Yderligere er det et plus hvis du har erfaring med udvikling af .NET Core baserede webapplikationer og webservices integreret imod Microsoft SQL Server
 • Kendskab til Power BI

Derfor bør du søge stillingen i Koncern IT hos Reconor Group:

Der investeres ambitiøst i digitaliseringen af miljøbranchen. Men udover de faglige muligheder, som det giver dig som medarbejder, så vil du hos os blive en del af en arbejdsplads, som spiller en vigtig rolle for vores fælles miljø og samfund. Derfor søger vi en kollega, der sammen med os andre i afdelingen og i koncernen har mod, engagement og passion til levere løsninger, der påvirker vores omverden i en mere bæredygtig retning.

Interesseret:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Lykkegaard på mail: jlh@reconor.dk eller mobil 2043 9880.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Reconor A/S

RECONOR Group omfatter driftsselskaber inden for Ressourcer (NORRECCO Group) og Logistik (City Container Group) samt Import/eksport (Hedegaard Miljø). Vi beskæftiger os med ressourcehåndtering af jord og affald med henblik på størst mulig genanvendelse med afsæt i den miljøpolitiske dagsorden om cirkulær økonomi samt FN’s verdensmål. Fokus er det samlede miljøaftryk i hele værdikæden fra indsamling, behandling og endelig genanvendelse. Norrecco Gruppen håndterer årligt ca. 1,5 mio. ton jord (opgravningsmasser) og ca. 600.000 ton affald på 9 behandlingsanlæg i Danmark - for yderligere oplysninger henvises til driftsselskabernes hjemmeside www.norrecco.dk og www.citycontainer.dk RECONOR A/S gruppen er ejet af den London baserede kapitalfond Agilitas, og koncernomsætningen er ca. 1 mia.  årligt og den samlede balance er på ca. 1,3 mia. kr. Der er samlet set 470 medarbejdere i koncernen.

Gem job