Sales and Business Spe­ci­a­list

Vil du arbejde med forretningsudvikling og salg til det kommunale marked? Brænder du for kommunale kunder? Har du en interesse i at arbejde med salg til komplekse organisationer? Så er du profilen, vi søger i KMD.

Måske arbejder du i dag med beskæftigelsesområdet, som digitaliseringskonsulent og/eller arbejder med datastyring. Det kan også være, at du har kommerciel erfaring med at sælge og drive datadrevet forretningsudvikling med kunderne i centrum. Det vigtigste er, at du gerne vil indgå i langvarige relationer med vores kunder i en travl hverdag. 

Som landets førende IT-uddannelseshus til den offentlige sektor har vi en bredde og dybde i både faglighed og løsninger, som er second to none. Ambitionerne rækker dog videre, og vi ser et behov for at skabe og udrulle endnu flere digitale løsninger til sektoren i de kommende år. Det er derfor også et område, som vi investerer massivt i hvert år, især inden for beskæftigelsesområdet. 

Om jobbet

Som person er du ambitiøs og kan udvikle og drive salget af vores løsninger til beskæftigelsesområdet med fokus på kommunerne på tværs af Danmark. 

Størstedelen af din tid bruger du ude hos kunderne, men du bliver selvfølgelig en del af vores erfarne salgsteam. I tæt samspil med ledelsen vil du få stor medindflydelse på salgsstrategier, kundekommunikation og forretnings- og produktudvikling. 

Kernen i jobbet er: 

  • At have gåpåmod og ikke sidde at vente på at blive sat i gang, men aktivt opsøge viden og nye kundedialoger og at eksperimentere med nye måder at lykkes med det gode salg 
  • Proaktivt at opdyrke og kvalificere nye kundeemner 
  • At udarbejde salgsmæssige argumenter og salgspræsentationer 
  • I fællesskab med vores kunder, samarbejdspartner og forretningen at udvikle nye fælles projekter 

Om dig

Måske arbejder du i dag med beskæftigelsesområdet som digitaliseringskonsulent og/eller arbejder med datastyring. Det kan også være, at du har kommerciel erfaring med at sælge og drive datadrevet forretningsudvikling med kunderne i centrum. Det vigtigste er, at du gerne vil indgå i langvarige relationer med vores kunder i en travl hverdag.  

Du taler og skriver flydende dansk. 

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om jobbet så kontakt Head of Sales Niels Bækholm på +45 41743846.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job