Senior IT Security Spe­ci­a­list/Risk Manager

Trives du med rådgivning om informationssikkerhed og risikostyring i en stor it-virksomhed? Kan du se dig selv i rollen, som ansvarlig for IT Risk Management processen hos KMD? Ikke mindst vil du have det sjovt på jobbet i et stort sikkerhedsteam? Så er du måske vores nye kollega.

Om KMD Group Security

I KMD Group Security, Risk & Compliance har vi det overordnede ansvar for it- og informationssikkerheden i KMD og associerede selskaber. Vi fastsætter de overordnede politikker ud fra ISO 27001, GDPR og andre relevante krav og følger op med compliance, risikovurdering, governance med en tidssvarende GRC systemunderstøttelse. Desuden samarbejder vi med forretningen om sikkerhedsvurderinger af produkter og services, har ansvar for security-awareness, følger op på sikkerhedshensyn med væsentlige underleverandører, og har det endelige ansvar for opfølgning på it-sikkerhedshændelser GDPR-brud. 

Group Security, Risk & Compliance består af flere enheder, der arbejder tæt sammen, herunder DPO-kontor, Security Incident Management, Cyber Defence Center og Governance, Risk & Compliance.

Om jobbet 

Hos KMD Group Security, Risk & Compliance har vi travlt med at understøtte KMD’s forretning, og derfor søger vi flere dygtige it-sikkerhedsrådgivere. Til denne aktuelle stilling søger vi en all-round sikkerhedsprofil, men med særlig viden om og især interesse indenfor it-risikovurdering. 

Som it-sikkerhedsspecialist i KMD er du ansat i funktionen Governance, Risk & Compliance, der er en enhed med p.t. 9 medarbejdere, der arbejder proaktivt med at forbedre it-sikkerheden i KMD. Gruppen er en del af det samlede Group Security funktion, som består af 32 personer fordelt mellem kontorer i Ballerup og Warszawa. Teamet er kendetegnet ved et godt samarbejde på tværs og har en høj medarbejdertilfredshed.

Ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ansvarlig for IT Risk Management Processen i KMD
 • Uddannelse af og sparring med KMD’s community af Risk Assessors
 • Videreudvikling af risk management funktionaliteten i KMD GRC tool
 • Rådgivning omkring udarbejdelse af risk letters
 • Opfølgning på risikovurderinger med mange interessenter
 • Rapportering på it risks til Group Management
 • Særlig fokus på cloud og leverandør risici 
 • Andre sikkerhedsmæssige opgaver, og deltagelse i projekter

Om dig

Vi søger en der har flere års erfaring inden for it-sikkerhed og du må gerne have en relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau.

Herudover forventer vi, at du har:

 • En generel forståelse af it-sikkerhedsarkitektur, gerne også cloud
 • Interesse i og erfaring med it risk management i praksis og du har taget relevant uddannelse/kurser 
 • Erfaring med identificering af cloud og leverandør risks
 • Gode kommunikationsevner – og et højt niveau i skriftlig og talt engelsk og dansk
 • Evner til at skabe netværk i store organisationer
 • Du har en struktureret tilgang med fokus på at levere resultater 
 • Du har relevante certificeringer, f.eks. CISSP, ISO 27001 implementer eller lignende  

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god balance mellem arbejde og fritid 
 • Løbende kompetenceudvikling 
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og sikkerheden i KMD 
 • Du vil komme til at indgå i et stort team bestående af passionerede kollegaer 
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi på it-sikkerhedsområdet 
 • Du vil komme til at arbejde med it-sikkerhed, som har betydning for hele samfundet

Er du interesseret?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Governance, Risk & Compliance Ulrik Vangstrup på uvo@kmd.dk, eller mobil 42 68 05 69.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed. Vi udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har cirka 3.200 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job