Junior .Net Developer

Vil du være med til at udvikle effektive løsninger, som skaber høj forretningsværdi? Vil du være en del af en datadrevet virksomhed, hvor vi har sat data på den strategiske dagsorden? Vil du indgå i et team med højt til loftet, hvor vi sætter fagligheden højt?

Som vores nye kollega vil du være med til at sikre danske borgere og virksomheder de bedst mulige finansielle vilkår ved at levere fundamentet til Danmarks Nationalbanks (DN) datadrevne beslutninger. Som udvikler bliver du i teamet en del af en kultur, hvor vi stræber efter at være DNs rådgiver og samarbejdspartner. Vi udvikler løsninger sammen med DN. Vores tilgang i samarbejdet med DN er transparens, ærlighed, og ansvarstagen.

Om jobbet

I KMD DIMA (Data, Information Management og Analytics) er vores ambition at blive Danmarks bedste BI- og Advanced Analytics leverandør, og vi vil i de kommende år tage store skridt for at fastholde denne ambition i tæt samarbejde med moderselskabet NEC. Du vil komme til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab under KMD DIMA med 200+ erfarne kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til både det offentlige og det private marked.

Teamet du ansættes i, består af 21 kollegaer, fordelt primært på vores kontor i Ballerup. Derudover er vi også repræsenteret på vores lokationer i Aarhus og Aalborg. Du vil indgå i en forretning, hvor vores fokus altid starter ved kundens behov.

Vi søger en dygtig og ambitiøs softwareudvikler, der kan hjælpe os med at udvikle og vedligeholde DNs eksisterende ESB-platform. Platformen er med til at understøtte DNs forretningsbehov ved at sikre, at data flyttes sikkert og gnidningsfrit fra A til B. 

Udover ESB-platform skal du også arbejde med andre løsninger.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

 • Vedligehold af ESB-platformen og eksisterende integrationer
 • Udvikling af nye integrationer
 • Deltage i behovsafklaring sammen med DNs forretningsspecialister
 • Påtage dig ansvaret i nye udviklingsprojekter med DN såvel som andre kunder

Om dig

Vi forventer, at du er en udvikler med et solidt teknisk fundament, som er løsningsorienteret, og som besidder et godt overblik. Du skal kunne agere teknisk sparringspartner, og kunne forstå vores kundes forretning. Du tager ansvar for opgaven, kan arbejde både selvstændigt og i teams og er ikke bange for at sige din mening. Du synes, det er spændende at følge en opgave hele vejen fra idéfasen til design og implementering. Derudover har du en struktureret tilgang til opgaveløsning, og er som person detaljeorienteret. Vi forventer ligeledes, at du er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

 • Relevant teknisk baggrund og uddannelse (fx datamatiker, datalog, ingeniør eller lignende)
 • 1-2 års erhvervserfaring (relevante studiejobs tæller også)
 • Solid erfaring som C#-udvikler
 • Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med følgende:
 • Neuron ESB eller lignende integrationsværktøjer
 • Windows PowerShell / Command Line
 • Microsoft SQL Server
 • Git
 • Azure DevOps
 • Docker
 • Netværk og protokoller
 • Sikkerhed

Vi tilbyder

Som vores nye kollega tilbyder vi dig:

 • Frie rammer, hvor der er plads til familie, venner og hobbyer.
 • Et arbejdsmiljø baseret på høj tillid, vi stoler på hinanden og løfter i fællesskab. 
 • Indflydelse på hverdagen og vores vej mod målet, vi tror på at medindflydelse gør jobbet sjovere.
 • En anerkendende arbejdskultur hvor det er tilladt at fejle. Vi betragter fejl som læringsmuligheder.

Derudover tilbyder vi et arbejdsmiljø med højt til loftet, solid faglig udvikling, masser af godt humør og stærk team-mentalitet. Til gengæld forventer vi, at du er selvstændig, tager ansvar for egen udvikling og forstår at kommunikere med dine kollegaer.

Du bliver ansat på baggrund af den du er, din erfaring og det du brænder for. Din titel og løn bestemmes ud fra dine kvalifikationer. 

Vil du vide mere?

Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Business Director Simon Bøggild Schmidt på +45 9137 5655 for at høre nærmere om stillingen.

Send din motiverede ansøgning og dit CV af sted allerede i dag, idet vi løbende afholder ansættelsessamtaler. Seneste frist for ansøgning er torsdag den 14. oktober 2021.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job