Net­værk­s­tek­ni­ker til Koncern IT, Region Sjælland


Brænder du for firewalls, corenetværk og datacenter? Er du selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Region Sjælland er i gang med flere nye og spændende projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i hverdag, hvor høj teknisk faglighed, bredt it-kendskab og stærke netværkskompetencer er vigtige parametre for vores succes. Samtidig er der gode muligheder for at præge stillingens indhold, idet den er nyoprettet.

Lyder det som noget for dig? Så kan du være vores nye kollega.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Drift og udvikling af vores core netværk, firewalls, WAN, LAN og datacenter.
 • Drift af InfoBlox, F5 og Netscaler.
 • IT Sikkerhed.
 • Håndtering af fejl i netværket.
 • Vedligeholde dokumentation.
 • Faglig sparring og deltagelse i projekter.
 • Deltagelse i servicevinduer uden for normal arbejdstid.

Du bliver en del af netværksteamet. Netværk er sammen med Core Services og Security Operations Center en del af Infrastruktur funktionen NESOCO. Vi er mange engagerede medarbejdere med høj specialistviden og varetager, sammen med Hosting Services, driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, Storage-/backupløsninger, overvågning samt klienter, telefoni mm. Alt fra hardware til og med OS lag.

Du kommer til at indgå i et team, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder for at optimere og standardisere vores løsninger, for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold. Der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Vi har fokus på nye områder, der skal driftes af Region Sjælland, f.eks. sundhed.dk. Samtidig har vi stor opmærksomhed på IT-sikkerhed, som fylder stadigt mere og mere i vores dagligdag, f.eks. gennem segmentering af netværket.
På den længere bane har vi, sammen med vores kollegaer i Hosting Services, et kommende projekt vedrørende udvikling af vores datacenter.

Om dig

Vi forestiller os, at du besidder følgende faglige kvalifikationer:

 • Er uddannet IT fag-/datatekniker og/eller har relevant netværkserfaring fra tidligere ansættelser
 • Erfaring med Aruba, HP, H3C og Comware
 • Er firewalls din særinteresse, er det en fordel (Palo Alto)
 • Kendskab til Infoblox, Netscaler og F5
 • Har et højt fagligt engagement og gode samarbejdsevner
 • Er fortrolig med ITIL og at arbejde i en ITSM organisation.

Dig som person:

 • Du har gode analytiske evner og kan tænke stort.
 • Du er ansvarlig, god til at samarbejde, faglig stærk og giver gerne din mening til kende, så vi får leveret de bedste løsninger.
 • Du har godt humør, gå-på mod og en god situationsfornemmelse.
 • Du evner at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider meget hektisk arbejdsdag.
 • Har et godt servicegen, da en del af dit arbejde foregår ude blandt brugerne.
 • Det er vigtigt, at du er fleksibel, idet der kan forventes perioder med servicevinduer uden for normal arbejdstid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern it ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern it på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Send ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest d. 24. oktober 2021. Vi afholder samtaler torsdag d. 28. oktober.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte Teamleder Hanskristian Kaizensted, tlf.: 61 92 23 94 eller funktionschef Kenneth Mogensen, tlf.: 20 86 95 93.

Gem job