BI Developer/Data Engineer

Brænder du for BI og Data Warehouse og anvendelsen af datadrevne beslutninger? Og er det blevet for intetsigende at transformere tabeller, der sjældent bruges til noget skelsættende? Så forestil dig at være med til at sikre, at Danmarks Nationalbank (DN), den vigtigste finansielle institution i Danmark, har det bedst mulige datagrundlag til at sikre finansiel stabilitet i Danmark. 

Som vores nye kollega vil du være med til at sikre danske borgere og virksomheder de bedst mulige finansielle vilkår ved at levere fundamentet til Danmarks Nationalbanks (DN) datadrevne beslutninger. Som udvikler bliver du i teamet en del af en kultur, hvor vi stræber efter at være DNs rådgiver og samarbejdspartner. Vi udvikler løsninger sammen med DN.  

Vores tilgang i samarbejdet med DN er transparens, ærlighed, og ansvarstagen.

Om jobbet

I KMD DIMA (Data, Information Management og Analytics) er vores ambition at blive Danmarks bedste BI- og Advanced Analytics leverandør, og vi vil i de kommende år tage store skridt for at fastholde denne ambition i tæt samarbejde med moderselskabet NEC. Du vil komme til at arbejde i et stærkt fagligt fællesskab under KMD DIMA med 200+ kollegaer, hvor fokus er at levere værdiskabende projekter og produkter til både det offentlige og det private marked.

Teamet du ansættes i, består af 21 kollegaer, fordelt på Ballerup (primært), Aarhus og Aalborg. Den primær kunde er DN.

Vi arbejder efter 10 ledende principper, som sikrer fælles forståelse og prioritering i vores samarbejde med DN. 

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

 • Deltage i behovsafklaringer sammen med forretningsspecialister hos DN.
 • Være ansvarlig for videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger.
 • Tage ejerskab af allerede planlagte BI projekter og udviklingen af disse i sammenarbejde med DN.
 • Du er i stand til at påtage dig lead-rollen i nyudvikling (løbende nye projekter).
 • Løbende understøtte anvendelsen og videreudviklingen af KMD DIMA DW Framework.

Som udvikler og konsulent i teamet, skal du kunne tage ansvar for dine opgaver og kunne sætte retning sammen med dine kollegaer. Det er et plus, hvis du har en arkitekt ”i maven”. Det vigtigste for os er, at du kan afdække krav, kode og implementere løsningerne.   

Om dig

Vi forventer, at du er en udvikler med et solidt teknisk fundament, som er løsningsorienteret. Du er struktureret og analytisk i din opgaveløsning og besidder overblikket. Du skal kunne agere teknisk sparringspartner, og kunne forstå vores kundes forretning. Du tager ansvar for opgaven, kan arbejde både selvstændigt og i teams og er ikke bange for at sige din mening. Du synes, det er spændende at følge en opgave hele vejen fra idéfase til design og implementering. Derudover har du en struktureret tilgang til opgaveløsning, og er som person detaljeorienteret. Vi forventer ligeledes, at du er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

 • Relevant uddannelse kombineret med stærk BI erfaring.
 • 3+ års erfaring som MS full-stack BI/DW udvikler.
 • Kendskab til versionsstyring + databaseprojekter i Visual Studio / SVN.
 • Dygtig indenfor ETL, datamodellering, databaser og optimering af SQL.

Vi forventer, at du har flere års erfaring med at udvikle og vedligeholde BI-løsninger end-to-end. En solid erfaring, når det kommer til implementering af forskellige BI metoder, der sikrer en moderne BI-arkitektur, og du forstår forretningsværdien af et data warehouse, som det underliggende fundament. Derudover er erfaringer med et metadrevet framework og Azure cloud teknologi en fordel.

Vi tilbyder

Som vores nye kollega tilbyder vi dig:

 • Frie rammer, hvor der er plads til familie, venner og hobbyer.
 • Et arbejdsmiljø baseret på høj tillid, vi stoler på hinanden og løfter i fællesskab. 
 • Indflydelse på hverdagen og vores vej mod målet, vi tror på at medindflydelse gør jobbet sjovere.
 • En anerkendende arbejdskultur hvor det er tilladt at fejle. Vi betragter fejl som læringsmuligheder.

Derudover tilbyder vi et arbejdsmiljø med højt til loftet, solid faglig udvikling, masser af godt humør og stærk team-mentalitet. Til gengæld forventer vi, at du er selvstændig, tager ansvar for egen udvikling og forstår at kommunikere med dine kollegaer.

Du bliver ansat på baggrund af den du er, din erfaring og det du brænder for. Din titel og løn bestemmes ud fra dine kvalifikationer. 

Vil du vide mere?

Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Business Director Simon Bøggild Schmidt på +45 9137 5655 for at høre nærmere om stillingen.

Send din motiverede ansøgning og dit CV af sted allerede i dag, idet vi løbende afholder ansættelsessamtaler. Seneste frist for ansøgning er søndag den 31. oktober.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job