Test Au­to­ma­tion Manager til nemlig.com


Elsker du tekniske udfordringer, og brænder du for at vise vejen frem med dit engagement, erfaring og faglige dygtighed? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Fagligt ansvar og optimal CI/CD

Som Test Automation Manager vil du komme til at have det faglige ansvar for vores tekniske testere i henholdsvis Danmark og Ukraine. Din vigtigste opgave er at yde faglig sparring omkring valg af værktøjer og metoder i den kontinuerlige forbedring af automatiseret test, så vi opnår optimal CI/CD. Derudover vil dit primære fokus være at definere og drive strategien for automatiseret test.

Test og QA er godt forankret i vores udviklingsafdeling, der består af mere end 60 medarbejdere, som omfatter udviklere, testere, scrum masters samt et DevOps team. Som Test Automation Manager får du et afgørende medansvar for at sikre, at testdækning for automatiseret test øges og forankres i vores udviklingsteams, og dermed er med til at forkorte tiden fra udvikling til test og deployment.

Vidensdeling og høj kvalitet

Du kommer til at være primus motor på at sikre succesfuld vidensdeling blandt de tekniske testere i Danmark og Ukraine. Teamet arbejder med automatiseret test i scrum teams, hvor tidlig test er i højsædet. De arbejder ud fra et DevOps setup, hvor kvalitetssikring er tænkt ind i udviklingsprocessen for såvel funktionelle krav som ikke-funktionelle krav. 

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning, dokumentation, udvikling, forbedring og løbende vurdering/monitorering af automatiserede tests
 • Forankring samt implementering af CI/CD med fokus på automatiseret test
 • Kvalitetssikring under kravudvikling
 • Vedligeholdelse af automatiseret test
 • Automatisk test eksekvering og rapportering
 • Sikring af automatiseret test i relevant omfang
 • Testunderstøttelse for agile scrum teams
 • Oplæring af tekniske testere

”Som Test Automation Manager for vores tekniske testere bliver du en del af den DevOps transformation, vi allerede har påbegyndt. Vi tænker agilt, og alt hvad vi udretter, er med henblik på at lave løsninger, der i sidste ende er til gavn for vores mange tilfredse kunder,” fortæller Head of Test & QA, Tina Rohde.

Sparringspartneren der kan forankre automatiseret test 

Som person har du et stærkt empatisk gen, og du motiveres af at gå forrest og arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet. Du er kommunikativ og brænder for at være den sparringspartner dit team behøver, for at kunne forankre automatiseret test endnu bedre i organisationen.

Desuden forventer vi at du har:

 • 2-3 års erfaring fra en lignende rolle eller mere end 5 års erfaring som specialist og nu er klar til næste skidt i din karriere
 • Stor erfaring indenfor automatiseret test
 • Erfaring indenfor softwaretest af in-house systemer
 • Kendskab til Jenkins, Postman, Protractor, Visual Code, Javascript/TypeScript samt SQL, da det er disse værktøjer dit team benytter sig af
 • Stærke evner på agile udviklingsmodeller, heriblandt scrum og CI/CD
 • Gode kommunikationsevner - både på dansk og engelsk 

Involverende personlighed med stærk faglighed

Vi har gennem årene opbygget en unik tillidsbaseret kultur, hvor lederskab ikke fokuserer på processerne, men derimod udleves gennem engagement og involvering. For dig som faglig leder betyder det, at du finder muligheder i sammenspillet mellem teknologien, medarbejderen og processerne. Du brænder for at lære fra dig, og formår via empati og involvering at motivere og engagere mennesker omkring dig. 

Vi forestiller os, at du har en baggrund som teknisk tester eller lignende og nu er klar til en mere strategisk rolle som Test Automation Manager, hvor du dog stadig har fingeren på pulsen rent teknisk. 

Vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Michelle Glipman Smed på +45 29 41 14 84 eller mic@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her". Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 07-11-2021Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job