Data Pro­tection Co­or­di­na­tor

Brænder du for GDPR-compliance, og vil du være med til at sikre beskyttelsen af personoplysninger i fremtidens store it-løsninger til offentlige myndigheder og det private erhvervsliv? Så er du måske lige den kandidat, vi søger til en ud af tre nyoprettede stillinger i KMD’s Group Data Protection.

Som en af Danmarks største leverandører af forretningskritisk software til understøttelse af det offentlige Danmark og den finansielle sektor, udgør databeskyttelse hjørnestenen i vores kunders tillid. Denne nødvendige tillid kan du være med til at opretholde igennem drift og udvikling af KMD’s Data Protection Programme.

Du vil få en betydningsfuld rolle i at sikre overholdelsen af de gældende persondataretlige regler og praksis. 

Nogle eksempler på daglige opgaver kunne være:

  • Sparre med forretningen om databeskyttelse i systemer og processer
  • Vedligeholde fortegnelser over behandlingsaktiviteter
  • Udarbejde databeskyttelsespolitikker, forretningsgange og templates
  • Styre tilsyn med underdatabehandlere
  • Assistere ved tilsyn med og revision af KMD
  • Udarbejde materiale til awareness og træning.

Din profil

Det er et krav, at du har minimum et par års praktisk erfaring inden for databeskyttelse og compliance, og du er naturligvis i stand til at læse en kontrakt og identificere databeskyttelsesmæssige risici baseret på gældende dansk og europæisk lovgivning og retspraksis.

Du har en lang videregående uddannelse, eksempelvis som cand.jur. eller cand.merc.(jur)., men relevant erfaring vejer tungest.

Du går struktureret til værks, er grundig og har sans for detaljer. Det er desuden afgørende, at du kan skabe overblik over KMD’s komplekse og store net af behandlingsaktiviteter og formår at sætte rammerne og udstikke retningen i etableringen af nye centraliserede processer.

Desuden besidder du god forretningsforståelse og evner at kommunikere med personer på alle niveauer på dansk og engelsk.

Vi kan tilbyde

Group Data Protection er forankret i KMD’s Governance, Risk & Compliance, parallelt med Group Security og Group Internal Audit.

I Group Data Protection er vi p.t. tre medarbejdere (snart seks), som i øjeblikket tæller KMD’s Data Protection Officer, en databeskyttelsesadvokat og en jurist. Til dagligt arbejder vi nært sammen med de ovenfornævnte teams såvel som KMD’s øvrige afdelinger. Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på et godt sammenhold og faglig sparring.

Du kommer til at arbejde i KMD’s hovedkontor i Ballerup. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og grønne, vilde omgivelser. Med KMD som arbejdsplads har du mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen fleksibelt og med god work-life-balance. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Julie de Linde, Data Protection Officer på telefon +45 2893 9297.

Om KMD

KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 6 mia. kroner og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. KMD har i 40 år spillet en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske velfærdssamfund, og virksomheden har sin andel i, at den offentlige sektor i Danmark i dag fremstår som en af de bedst drevne, mest effektive og digitale offentlige sektorer i verden.

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation.

Læs mere på kmd.dk eller nec.com.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job