IT-me­d­ar­bej­der til ad­mi­ni­stra­tion, drift og support søges til IT-afdeling


Har du erfaring med administration af servere, support af brugere og almen IT-drift? Så er det måske dig, vi søger til vores IT-afdeling hos Plougmann Vingtoft.

Jobbet

Vi søger en fuldtids IT-medarbejder som har mod på at løfte en bred vifte af opgaver. Jobbet inkluderer: Support af brugere, drift og vedligeholdelse af klienter, servere og infrastruktur, indkøb og klargøring af udstyr, samt udarbejdelse af dokumentation og guides. Vi har omkring 70 brugere, der er fordelt på to kontorer i Danmark samt et par satellit arbejdspladser i andre lande.

Der vil desuden være deltagelse i en del større og mindre IT-projekter som løbende implementeres.

Vi har høje standarder for driftssikkerhed og prøver kontinuerligt at være på forkant med udviklingen. Da vi er en lille afdeling, kræver jobbet, at du har en bred viden og er villig til at påtage dig mange forskellige typer IT-relaterede opgaver.

Din profil

Du har en relevant IT-uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring med IT-drift og support af brugere. Du har kendskab til almen infrastruktur (DHCP, DNS, Active Directory, Exchange, SCCM mv.), Microsoft-klienter (Microsoft Office, Windows OS, GPO, scripts, powershell, printere mv.), Server Management (Windows server 2008/2012R2/2016, SQL, Exchange, VMWare, Microsoft Azure). Kendskab til Navision er desuden en fordel men ikke et krav.

Du er velstruktureret, positiv, åben og selvfølgelig serviceminded, og du trives med at servicere brugere og understøtte deres daglige arbejde. Du har let ved at kommunikere på dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt.

Vi forventer, at du udviser engagement, tænker kreativt, og at du har en professionel ansvarsfølelse over for både store og små opgaver. Det er desuden vigtigt, at du har en fleksibel tilgang til løsninger, og at du vil afprøve nye metoder, efterhånden som teknologien udvikler sig.

Vi tilbyder

Du får unikke muligheder for faglig udvikling og sparring, og får desuden en bred kontaktflade med kolleger på tværs af afdelinger og kontorer i en spændende vidensvirksomhed.

Du bliver en vigtig spiller i understøttelsen af digitale processer med det mål at sikre høj tilfredshed hos vores interne og eksterne kunder. Du vil også være med til at øge IT-kompetencerne blandt medarbejderne.

Stillingen er på 37 timer og der vil lejlighedsvis forekomme opgaver, der kræver besøg på vores andre kontorer. Du kan derfor forvente 5-10 rejsedage om året.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring. Den omfatter naturligvis en række personalegoder.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi har godt 80 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder. Læs mere om Plougmann Vingtoft på www.pv.eu.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe til IT-chef Anders Tauby Sørensen på telefon +45 33 63 93 00.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning inkl. CV og kopi af relevante eksamensbeviser til job@pv.eu mærket ”IT”.

Samtaler afholdes løbende med henblik på snarlig tiltrædelse.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu.

Arbejdssted:

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Tiltrædelse:

Snarest muligt


Din ansøgning behandles fortroligt og i medfør af de til enhver tid gældende persondataretlige regler. I overensstemmelse med den nye persondataforordning har vi pligt til at give dig en række oplysninger. Plougmann Vingtofts grundlag for at behandle din ansøgning samt heri indeholdte personoplysninger er forordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Vær opmærksom på at din ansøgning opbevares af virksomheden i op til 6 måneder efter ansættelsesprocessen er afsluttet – da vi har en interesse i at kunne kontakte dig igen, hvis der opstår et nyt behov eller en ændring i forholdene. Du kan til enhver tid kontakte os efter ansættelsesprocessens afslutning og anmode om, at din ansøgning slettes.

Gem job

Plougmann Vingtoft
Publiceret: 21. september 2021

Arbejdssted

Location Hellerup