Senior Backend Engineer til Danmarks største e-han­dels­si­tes


Er du klar til at udfordre os andre og stille skarpt på de gode løsninger? Så har vi en spændende mulighed i en vækstvirksomhed, hvor vi i fællesskab bygger solide løsninger med nye teknologier og kunderne i centrum!

I nemlig.com oplever vi en markant vækst, og vi ønsker at fastholde momentum og hele tiden afsøge nye muligheder og spændende løsninger til gavn for vores mange tilfredse kunder. Denne vækstambition stiller store krav til den fortsatte udvikling af nemlig.com sitet, og de bagvedliggende systemer - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter samt tekniske- og performancemæssige forbedringer.

Det betyder bl.a. et fokus på at bygge og tilpasse vores platforme, så vi kan levere effektivt i større skala, og på at implementere processer omkring vores IT-udvikling, så prioriteringer er transparente og vores leverancer frekvente og i høj kvalitet.

Som udvikler hos os arbejder du på et produkt som har stor betydning for vores kunder, og hvor mange bruger websitet dagligt. På den måde bliver vores valg og løsninger hele tiden målt af kunderne, og det giver en god energi i teamet,” fortæller Lead Engineer Jimmy Nielsen.

Agile løsninger i et internationalt team

I din dagligdag arbejder du primært med større og mindre features på vores website og de tredjepartssystemer vi integrerer op imod. Dit udgangspunkt er en passion for udvikling og et godt teknologisk overblik, som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser, når vores kunder handler online.

Vi arbejder agilt på tværs af Danmark og Ukraine, og med forretningen tæt integreret via vores tætte samarbejde med Product & UX.

Din værktøjskasse må meget gerne bestå af:

  • .NET  
  • GIT 
  • SQL
  • C#
  • Unit test
  • Microservices
  • Docker
  • Message brokers (RabbitMQ, Kafka)

Har du erfaring med CI/CD, Sitecore og Jira er det en fordel.

Passioneret udvikler med lyst til fællesskabet

Vi forventer, at du kommer med solid erfaring med softwareudvikling og gerne fra et kommercielt website. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, vigtigst er det, at du brænder du for at deltage i vores mange spændende udviklingsprojekter.

Vi leder efter dig der har et stærkt socialt gen og motiveres af at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og kommunikation er i højsædet – på både dansk og engelsk. Du er en teamplayer med et naturligt fokus på, at det skal være sjovt og spændende at skabe noget i fællesskab.

Samtidig er det vigtigt at du har sans for detaljen, masser af faglig stolthed, og har lyst til at gå forrest og tage ansvar for egne og teamets løsninger.

Det er meget motiverende at arbejde med et fantastisk produkt i et marked, som forventeligt vil vækste de næste mange år. Og fordi nemlig.com har fastholdt sin kultur fra de unge dage, så har jeg oplevelsen af at være med på en fantastisk vækstrejse sammen med mine meget kompetente kolleger”, afslutter IT-udviklingschef Søren Swane Hagensten.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores IT-rekrutteringspartner Rasmus Ottesen på 30 55 77 68 eller rao@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 31-10-2021.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job