Senior Business Analyst til Kredit i Advisory & Sales Banking


Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs og evner du at holde overblikket i komplekse løsninger og projekter? Vi søger netop nu en Senior Business Analyst til Advisory & Sales Banking (herefter ASB) under området Advisory, Sales & Core Banking.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i SDC

I ASB har vi ansvaret for understøttelse af den samlede rådgivnings- og kreditproces, som alle vores pengeinstitutter anvender dagligt i Danmark, Færøerne, Norge og Sverige. Processen er dækket af adskillige systemer, men vi søger specifikt endnu en dygtig Business Analyst inden for kreditområdet, der skal hjælpe os med udviklingen og udrulningen af vores strategiske platform, Advisor.

Du vil som udgangspunkt blive en del af et stærkt fagligt team, som sammen med vores underleverandør og vores kunder skal sikre en systemunderstøttelse og implementering der understøtter den enkeltes behov.

Du vil i samarbejde med teamet og vores kunder identificere behov og forvandle disse til krav og kundefokuserede løsninger i tæt samarbejde med øvrige afdelinger på SDC. Overordnet skal du kunne dække et projekts opgaver fra start til slut – hvilket, foruden kravspecificering og facilitering af afklaringsworkshops, indebærer sparring med vores testere og samarbejde med product manager. Målet er at sikre løsninger til rette tid og kvalitet.

Indgangsvinkler til Business Analyst-stillingen

Den ideelle kandidat kommer med en solid baggrund inden for IT og gerne 8-10 års erfaring som Business Analyst og dette i en rolle som rådgiver og bindeled mellem kunden og løsningen. En generel evne og erfaring i struktureret, at tilegne sig forretningsviden i komplekse områder er en nødvendighed.

Har du ligeledes erfaring indenfor bank og rådgivning, helst inden for Kredit og specifikt realkreditområdet ses dette som en yderligere fordel. Ligeledes er evner inden for workshop facilitering og scope-styring en nødvendighed for at mestre dagligdagens opgaver.

I ASB arbejder vi typisk efter en agil projekttilgang, så erfaring med Scrum og almene agile værktøjer er en fordel for opstarten i jobbet. Foruden agile projekter, kan du også blive mødt af projekter hvor en mere klassisk vandfaldstilgang er dominerende. Her er det vigtigt, at du også trives i det og forstår at skelne mellem prioriteringen i disse forskellige typer af projekter.

Afhængig af din profil og erfaring, vil vi sammen finde den bedste opgave fra start, så vi sikrer, at du hurtigst muligt bliver fortrolig med vores systemportefølje og arbejdsmetoder.

Lidt om dig i stillingen

Du er engageret og i stand til at drive egne opgaver fra start til slut gennem en struktureret og pligtopfyldende tilgang.

Du kan begå dig i andre felter end dit eget for at sikre, at projektet som helhed når sit mål.

Du skal kunne indgå i teams med flad struktur, hvor alle har ansvar for at planlægge og styre egen tid og opgaver. Du motiveres derfor af, at målet er vigtigere end vejen til målet.

Du motiveres af samarbejdet på tværs af organisationer og lande, der foregår i en uformel og konstruktiv tone, med det samlede formål at levere den bedste mulige løsning for vores mange kunder.

Du vægter samarbejde højt og går gerne forrest med dit drive. Du tager ansvar for dine opgaver og handlinger.

Du motiveres af ukendt land og nyder at navigere i det ukendte og formår at få skabt struktur. Dit fokus er på kundeværdiskabelse og end-2-end processer, hvorfor du excellerer i at gå i dialog med kunder, leverandører og interne interessenter.

Din baggrund

Du har en relevant videregående uddannelse, og har erfaring som Business Analyst og gerne indenfor en kommerciel IT-virksomhed. Bankfaglig viden inden for rådgivning og/eller kredit er en fordel. Du er en erfaren projektdeltager gerne med en solid værktøjskasse inden for forretningsanalyse, datamodellering, kravspecificering i forskellige projektmodeller og interessenthåndtering. Du er gerne velkendt i begreber som BMPN, UML, Epics, Features, User Stories, Use Cases, Business Case, Informationsmodel, Begrebsmodel, State diagram, Decision table, Services, API’er etc., eller har mod på at lære det. At kunne levere i både agile og traditionelle projektmodeller lægger dig naturligt.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Senior Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at give Jonas Andersson et ring på 40 35 24 59.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer, senest den 15. oktober.

Du kan også læse mere om os her: www.sdc.dk.

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

Gem job