Me­d­ar­bej­der med it-teknisk baggrund søges til it-revision


Har du en it-teknisk baggrund, og ønsker du at arbejde med revision af it-sikkerhed i staten? Er faglighed og samarbejde nøgleord for dig? Så læs mere om vores ledige stilling her.

Hvem er vi?

I Rigsrevisionens 16. kontor er vi 13 medarbejdere, som reviderer it-sikkerhed i hele staten. Vi udfører revision af generelle it-kontroller og komplekse forvaltningssystemer og finansielle systemer. Vi deltager i tværgående undersøgelser og udvikler løbende vores it-revisionskoncepter mv.

Vi løser en række opgaver inden for it-revision, som foregår i et samarbejde med virksomhederne og øvrige kolleger i Rigsrevisionen. Derfor prioriterer vi at skabe og opretholde en god kontakt til vores samarbejdspartnere internt og eksternt.

Kontoret er sammensat af medarbejdere med forskellige kompetencer som it-revisorer, it-teknikere og samfundsvidenskabelige medarbejdere. Tilsammen dækker vi alle typer af it-revision.

Hvem er du?

Vi søger dig, som har interesse for it-sikkerhed og it-revision. Du har gåpåmod og ønsker at være med til at præge et samfundsmæssigt vigtigt område i konstant udvikling.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde i et klassisk it-miljø som systemadministrator, it-arkitekt eller måske som it-sikkerhedsrådgiver. Du har endvidere et solidt kendskab til server- og netværkssikkerhed, Windows AD mv. Det vil være en fordel med kendskab til én eller flere af følgende områder: Windows Server, Linux, Cloud, AWS/Azure, databaser, SAP og Navision. Din opgave vil være at bistå dine kolleger med at løse de opgaver, som kræver en dybere it-teknisk viden.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Michael Kubel på tlf. 33 92 86 17 eller chefkonsulent Anina Oksbjerg på tlf. 33 92 86 16.

Rigsrevisionen

Vi har gennemsnitligt en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem job og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, herunder mulighed for certificering inden for it-sikkerhed. Du kommer også til at indgå i vores interne kompetenceudviklingsforløb. Dette vil give dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og mulighed for løbende at udbygge dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver endvidere, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest tirsdag den 5. oktober 2021. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25. 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.


Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l. Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 300 ansatte.

Gem job

Rigsrevisionen
Publiceret: 22. september 2021

Arbejdssted

Location København