Driftig Softwa­re­in­ge­ni­ør til Front­ma­tec

For vores kunde Frontmatec søger vi en softwareingeniør, der er specialiseret i Wonderware/Aveva.

Drømmer du om en dagligdag i en højteknologisk og visionær virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til kontoret i Odense eller Sønderborg.

Du bliver en del af et team på 35 fagligt stærke kollegaer, hvor du vil få stor selvstændighed til at drive egne projekter. Din opgave bliver at oversætte kundernes behov til skalerbare løsninger, og du vil fungere som løsningsarkitekt på de projekter, som du bliver ansvarlig for. Dine hovedopgaver bliver:

  • At Indgå i dialog med kunder
  • At udarbejde designspecifikationer, programmere og konfigurere i Wonderware.
  • Idriftsættelse af projekter
  • At arbejde i spændingsfeltet mellem MES og SCADA
  • At arbejde helhedsorienteret med turn-key-projekter til produktionsvirksomheder

Frontmatec tilbyder:

Et arbejde i en ekstremt spændende virksomhed i rivende udvikling, med mulighed for at deltage i turn-key projekter. Denne afdeling af Frontmatec samarbejder med store og førende produktionsvirksomheder i Danmark, og de har nogle af landets dygtigste softwareingeniører ansat. Du bliver en del af et team med en agil projekttilgang, der brænder for det, de laver. Hos Frontmatec tør man finde nye løsninger, tænke stort og ud af boksen.

Der er fleks-ordning, gratis sodavand, en yderst aktiv personaleforening og frugtordning. Indimellem mødes medarbejderne også til en fredagsøl. Der er god energi og en positiv stemning. Derudover er der naturligvis gode faglige udviklingsmuligheder, for dem der ønsker det.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring i at udvikle i Wonderware/Aveva platformen. Det er også en forventning, at du har erfaring med Wonderware System Platform, wonderware MES, Wonderware Historian, og Wonderware intouch.

Derudover ser vi gerne, at du har en videregående uddannelse som softwareingeniør – på bachelor- eller på masterniveau. Generelt en god forståelse for at arbejde i et virtuelt client/server-miljø, og for overlæggende ERP- systemer og underlæggende PLC-systemer. Stærke PC-kompetencer er et krav, og så er det et krav, at du, udover dansk, kan tale og skrive engelsk.

Som person har du gåpåmod, er generelt udadvendt, ligesom du evner at arbejde selvstændigt. Det lægger helt naturligt til dig at tage initiativ til at komme videre og få opgaverne løst. Du nyder at være en del af fællesskabet, og så er du både tillidsvækkende og ærlig.

Hvem er Frontmatec

Frontmatec er førende inden for industriel automation, MES- SCADA-løsninger, og beskæftiger i dag ca. 1400 medarbejdere inden for fremstillingsindustrien, forsyningsbranchen, og slagteribranchen. Frontmatec er blandt andet kendetegnet ved at have egenudviklede, markedsledende softwareprodukter indenfor SCADA (S2) og MES (GOsystems). Du kan læse meget mere her:

https://www.frontmatec.com/en/front-page

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anne Sofie Kvisgaard, Bloom IT-rekruttering på 27 20 73 36, eller søge på linket. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job