Dygtig For­ret­nings­ud­vik­ler til Digital Relation


Motiveres du af at være i et engageret udviklingsmiljø? 

Vi søger en kollega, der skal være med til, at udvikle digitale løsninger til vores kunder og brugere. Er du en dygtig formidler, der formår at binde kunde- og forretningsindsigt sammen med IT-udvikling? Så er du måske vores nye forretningsudvikler!

Jobbet

Udvikling af spændende, værdiskabende produkter og koncepter til vores kunder og rådgivere er konstant et fokusområde i Jyske Bank. Derfor søger vi en Forretningsudvikler til Squad Økonomisk Overblik og Digital Signatur i Silkeborg.

Du vil sammen med dine kollegaer komme til at arbejde med:

 • Forretningsafklaring og udvikling af nye løsninger, som du kan være med til at forme i samarbejde med forretningsansvarlige, udviklere og UX’ere.
 • Forvaltning og optimering af eksisterende løsninger.
 • Forretningsmæssig sparring om systemudvikling med IT-udvikling både i Jyske Bank og Bankdata.

Opgavetyperne stækker sig over alt fra idébrainstorming til udformning af løsningsforslag og implementeringsmateriale.

Der vil være fokus på, at du er i stand til at kunne indgå i flere samarbejdsforløb med interessenter. Derfor er du en god formidler i såvel skrift som tale.

Du kan gå foran og "drible" komplekse problemstillinger, såvel som indgå i et samarbejde med relevante samarbejdspartnere.

Du er god til skære ind til benet og formidle krav til fx. IT-udviklere. Det er en fordel, hvis du har en vis IT- indsigt fx. dataformidling, SAS EG og BI.

Du bliver en del af et agilt udviklingssquad, som består af et hold entusiastisk kolleger: en Product Owner, en Scrum Master og flere forretningsudviklere. Squadet arbejder tæt sammen med en række primære interessenter på tværs af Jyske Banks udviklingsorganisation og forretning. Du vil derfor få en stor og bred berøringsflade i koncernen.

For at sikre alignment og faglig sparring med Tribets øvrige Forretningsudviklere vil du desuden indgå i et chapter, der har fokus på kompetenceudvikling indenfor området.

Afdelingen

Tribe Digital Relation er en del af enheden Forretningskoncepter, som har ansvaret for koncernens produkter, koncepter, processer og it-udvikling på koncernens forretningsområder. Vi dækker udviklingen bredt på kundernes digitale løsninger (mobilbank, netbank, hjemmesider og apps) og på rådgiversystemer.

Arbejdsstedet er Vestergade, Silkeborg.

Din profil

 • Du har en relevant videregående uddannelse, fx. inden for finansiering eller IT - gerne på kandidatniveau.
 • Du har erfaring med og interesse for forretningsudvikling med fokus på udvikling af digitale løsninger, hvor det vil være en fordel, hvis du har bankerfaring.
 • Du kan hurtigt sætte dig ind i nye komplekse problemstillinger og evner at undersøge og omsætte disse til enkle løsninger.
 • Du er innovativ og ser nye muligheder, samtidig med at du formår at afslutte opgaverne effektivt.
 • Du arbejder systematisk og kan bore dig ned i detaljen, hvor det er relevant.
 • Du kan navigere i en kompleks organisation, hvor du kun skaber resultater ved at arbejde konstruktivt sammen med mange forskellige kollegaer.
 • Du er en god samarbejdspartner og bidrager til, at det samlede team skaber resultater.
 • Du er nysgerrighed og har vilje til at opdage, lære og forstå nyt – det er drivende for din måde at udvikle løsninger på.
 • Du har et godt humør, masser af gå-på mod og gode samarbejdsevner.
 • Du trives i et uhøjtideligt miljø med et højt aktivitetsniveau.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 15.10.2021 – men send gerne din ansøgning med det samme. Vi gennemgår løbende ansøgningerne.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mette Rask-Pedersen
Chapter Lead, Senior Product Owner
rask@jyskebank.dk
89 89 20 38
51 38 26 18

Gem job