Cloud Solution Architect


Unit IT søger en senior IT-konsulent til rollen som Cloud Solution Architect til vores lokation i København. Enten er du allerede godt med på cloudteknologierne omkring Azure, eller også har du mod på at tage Cloud Solution Architect uddannelsen støttet af Unit IT. Uanset er det et krav at du har et solidt fundament baseret på Microsoft on-prem infrastruktur teknologier.

Virksomhed

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. De er omkring 100 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister, hvilket giver dem fleksibiliteten til altid at sammensætte det stærkeste team. De lægger vægt på at levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for kunderne bl.a. med skræddersyede services og hurtig respons.

Unit IT adskiller sig fra de mange kapital-fondsejede it-virksomheder, de er nemlig en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 76 mia. kroner. Denne solide ballast er kundernes sikkerhed for en stabil samarbejdspartner med ambitiøse planer for vækst gennem øget samarbejde med eksisterende og nye kunder såvel som gennem opkøb.

Organisation

Du kommer til at indgå i Unit IT’s Cloud Center of Excellence team og rapporterer til teamlederen.

Stillingen

Som Cloud Solution Architect er du med til at drive salg, rådgivning, design, arkitektur, projektledelse og implementering af klassiske infrastruktur løsninger og moderne cloud løsninger til gavn for virksomhedens mange kunder. Dine arbejdsopgaver er følgende:

  • Bidrage aktivt til den fortsat udvikling af "Cloud", herunder processer, teknologi og værktøjer
  • Bidrage aktivt til hvorledes virksomheden bedst udnytter muligheder i cloud på en sikker og standardiseret måde, herunder udvikling og beskrivelse af nye services, inklusive mulighed for automatisk dataopsamling til fakturering
  • Deltage i møder med kunder, lytte til og analysere deres behov. På basis heraf lave arkitektur/design på ny løsning. Agere kundens trusted advisor
  • Projektlede implementering af nye tekniske løsninger
  • Deltage i transitioner af kundeløsninger og sikre kontrolleret implementering
  • Udførende rolle under implementeringsprojekter - helt eller delvist
  • Tæt samarbejde med technical product manager og andre teams i forbindelse med udvikling af nye services
  • Bidrage aktivt til Continous improvements - kundespecifikt og på shared platform
  • Proaktiv sikre et godt samarbejde på tværs af øvrige units
  • Du deltager efter behov i diverse daglige tekniske rutiner

Du får frihed til selvstændigt at løse dine opgaver – godt støttet af dine kompetente kolleger, hvor I hver dag gør jeres yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til kunderne. 

Kandidaten

Du er en senior konsulent profil, som har arbejdet med teknik i flere år, og du er vant til som ”trusted advisor” at indgå i dialog med kunder, analysere deres behov, designe løsninger, projektledelse og om nødvendigt også implementere hele eller dele af løsningen.

Du har dyb teknisk forståelse og indsigt i IT-infrastruktur (netværk, server, storage, virtualisering) og grundlæggende god forståelse af Microsoft on-prem Services (Active Directory, SQL, Exchange, scripting etc.) og gerne også kendskab til Linux distributioner.

Enten er du allerede godt i gang med cloud teknologier og cloud security med fokus på Azure, hvor du har opbygget praktisk og dokumenteret erfaring; eller du søger muligheden for at udvikle dine cloudkompetencer og er klar til at yde den ekstra indsats for at gennemføre en Cloud Solution Architect uddannelse støttet af Unit IT.

Som person er du positiv og selvstændig, og du arbejder fokuseret og ansvarsbevidst. Du kan levere service på et højt niveau og er god til at videregive viden og lære fra dig – både til kolleger og kunder. Du arbejder struktureret med både implementering og fejlsøgning, og tager kvalitetssikring og test alvorligt, både ved nye installationer, vedligehold og opgraderinger.

Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Arbejdssted

Dit arbejdssted vil være på Unit IT’s kontor i København, og stillingen er 37 timer pr. uge. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 08:00 og 16:00 afhængigt af dine daglige opgaver. Overarbejde kan forekomme.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen, endvidere får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed.

Interesseret?

Vi samarbejder med HR konsulenthuset Expuri på denne stilling, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner & headhunter, Klavs Jarl Jørgensen: Mail: kjj@expuri.com / Mobil: 30 24 95 75.

Ansøg

Ansøg via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job