Solution Architect


Brænder du for at arbejde med SW-løsninger hele vejen rundt om kunden?
Og kan du se dig selv i en udadvendt og teknisk udfordrende rolle som Solution Architect, hvor du med din knowhow omkring SW-løsningdesigns spiller en central rolle i såvel salgs- som implementeringsprocessen af robotlagersystemer hos Element Logic Denmarks kunder, der tæller nogle af Danmarks største E-handels-/grossist og detailvirksomheder.

Med reference til Delivery Manager og i tæt samarbejde med projektlederne og Site Manager, får du ansvaret for detailplanlægning af systemintegrationer og arbejdsprocesser, således at du er i stand til at installere, konfigurere og teste løsningen sammen med kunderne. Rollen er således såvel designorienteret som hands on på den konkrete installation.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Lede software installationerne hos Element Logic Denmarks kunder og koordinere alle relaterede aktiviteter.
 • Klarlægning og dokumentation af kundens lagerprocesser og systemer og deraf nødvendige integrationer – dette gøres i tæt samarbejde med kunden.
 • Installation, konfiguration og dokumentation af installationerne.
 • Planlægning og gennemførsel af tests i samarbejde med kunden.
 • Supportere kunden ved opstart af anlægget.
 • Bidrage til Element Logics interne kvalitetssikringsprocesser på SW-siden.
 • Deltage i forskellige ad hoc opgaver, som er nødvendige for at Element Logic Denmark kan lykkes som et lille team - også udenfor dit eget arbejdsområde.

Personlige og faglige kvalifikationer

For at opnå succes i jobbet som Solution Architect, er det nødvendigt, at du besidder en stor del af nedenstående kvalifikationer:

 • Relevant uddannelse inden for IT/logistik/automation
 • Solid erfaring med MS SQL og databaser generelt
 • Godt kendskab til Windows (setup, services, network) IIS, Cloud, Azure
 • Erfaring med installation /konfiguration og test af SW-systemer
 • Erfaring med konsulentarbejde alternativt lignende kundevendte løsninger
 • God forståelse for logistik processer
 • Flydende engelsk og dansk i skrift og tale
 • Habil bruger af MS Office pakken

Din personlighed spiller en afgørende rolle, og derfor søger vi dig, der som person er proaktiv, analytisk og løsningsorienteret. Du sætter en ære i at arbejde struktureret henimod en fastsat deadline med øje for højeste kvalitet og leverance til kunden.

Slutteligt er det afgørende, at du kan se dig selv indgå som en passioneret medspiller i en kundeminded kultur, hvor engagement, fleksibilitet, team- og iværksætterånd danner fundamentet for virksomhedens succes.

Pia Nathalie Andersen 

Partner
E-mail
+45 6038 1959
+45 6038 1959

Om Element Logic

Element Logic Denmark A/S er en del af Element Logic, der er en af de markedsledende aktører på europæisk plan inden for topinnovativ robotlagerteknologi specifikt designet til kundens behov. Fokus er på effektivisering af kundens lagre gennem pladsbesparelse og effektivisering af deres processer ved brug af robotlagersystemet AutoStore®. AutoStore® har vundet flere innovationspriser, og markedet for løsningerne er i massiv vækst. Element Logic har hovedsæde i Norge, og er yderligere repræsenteret i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Belgien, Tjekkiet, Luxemborg, Frankrig, Polen, Spanien og UK. Det er planen at udvide til øvrige europæiske lande.

Kan du se dig selv i denne spændende og udfordrende stilling som Solution Architect hos Element Logic Denmark, så glæder vi os til at modtage dit CV snarest muligt.

Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt!

Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

Du kan læse mere om Element Logic her: www.elementlogic.net

Gem job