IT-ko­or­di­na­tor med teknisk indsigt søges til driften i Koncern IT


Vi har travlt og søger derfor en dygtig teknisk koordinator, som har lyst til at være med til at understøtte Region Sjællands kerneopgaver i driften i Koncern IT.

Du bliver en del af afdelingen for Hosting Services, og herfra vil koordinator-rollen fungere på tværs af driftens mange forskellige teams, men også samarbejde med eksterne partnere og leverandører. Udover den koordinerende rolle indeholder stillingen desuden en driftsmæssig del, hvor der skal løses opgaver i det daglige arbejde med at udbygge og vedligeholde infrastrukturen.

Vi forventer, at du går forrest for at sikre succes med vore mange spændende nye projekter indenfor drift, og dedikeret drift.

Om jobbet

Stillingen som teknisk koordinator i driften er nyoprettet, og du vil derfor få mulighed for at skabe og præge stillingen i tæt samarbejde med den øvrige drift. Du kommer til at jonglere mellem opgaver af vidt forskellig karakter, primært i driften og i sundhedsdomænet.

Arbejdsopgaverne vil have fokus på koordinering af tekniske projekter, herunder udarbejdelse af dokumentation og design af dokumenter. Derudover forventer vi, at du også deltager i og håndterer almindelige driftsopgaver i temaet; f.eks. bygge, opdatere og vedligeholde servere m.m. i infrastrukturen. Vi søger en person, der er alsidig og har forståelse for de tekniske og organisatoriske processer, der skal til for at nå i mål i en travl hverdag. Du vil have masser af opgaver og udfordringer, lige fra mindre bestilling og opsætningsopgaver til store implementeringer.

Dine primære opgaver bliver:

 • Koordinere projekter på tværs i driften
 • Kommunikere på flere niveauer i organisationen
 • Opfølgning, afklaring og rapportering
 • Sikre sammenhæng og overblik i driften/udvikling
 • Skabe overblik over system-og integrationslandskab
 • Udarbejde og sikre kvaliteten af dokumentation
 • Håndtering af sager fra bl.a. brugere og Application Managers
 • Fejlsøgning og -håndtering
 • Håndtere og udføre driftsopgaver i eks VMware, OS installation, Backup og Storage
 • Sikre at ITIL-processerne overholdes, og at vore kunder fortsat oplever et højt serviceniveau

Din profil:

Vi forestiller os, at du i dag er en erfaren it-konsulent og/eller specialist, som har prøvet at håndtere driftsopgaver, projekthåndtering og implementering i komplekse organisationer. Du formår at begå dig i et uformelt miljø, der stiller høje krav til faglighed, professionalisme og resultater, og du kan kommunikere både med og til tekniske eksperter, og andre ikke it-kyndige, så alle parter er ”med”. Du er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektiske hverdag. Du formår at motivere og koordinere til at tænke i brugbare fælles og langtidsholdbare løsninger, der arbejder for at forbedre vores nuværende systemer og systemlandskab med sund risikovillighed og gåpåmod.

Vi forventer, at du besidder følgende kompetencer:

 • Erfaring med rollen som projektleder/teknisk koordinator fra tidligere ansættelser
 • Gerne erfaring med cloud teknologier
 • Erfaring med udarbejdelse af strategier, dokumentation og roadmaps
 • Gerne erfaring/kendskab til Hosting services, it-sikkerhed og netværk,
 • Erfaring med drift, vedligeholdelse og fejlsøgning på serverniveau
 • Har en dybere forståelse for it-landskabet og de mange teknologier, det indeholder

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Send en ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv snarest, da vi løbende indkalder til samtaler.

Ansøgningsfrist: 15.10.2021

Ansættelse pr.: 01.12.2021 eller snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef i driften Jesper H. Andersen, tlf. 93567339.

Kontaktperson:

Navn: Jesper Houtved Andersen
Stilling: Funktionschef
E-mail: jespa@regionsjaelland.dk
Telefon: 93 56 73 39

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 27. september 2021

Arbejdssted

Location Ringsted