Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Frontend-udvikler til førende forsk­nings­in­for­ma­tions­sy­stem

  • Vil du være med til at opbygge og udvikle unikke brugeroplevelser med moderne teknologier, som støtter forskningsverdenen samt hjælper forskere og deres institutioner med at administrere og fremvise deres forskning for verden?
  • Kan du React, TypeScript, MobX og GraphQL?
  • Og kan du se dig selv i et team, der kontinuerligt lærer nye kompetencer, sprog og teknologier?

Du kender os måske ikke, men vi er en global spiller med et markedsledende produkt, som du i høj grad kommer til at sætte dit aftryk på. Vi hjælper universiteter og deres forskere med at organisere og understøtte forskningen. Og det er vi de bedste til,” fortæller team lead Daniel.

Frontend i verdensklasse

Dit nye team i Aalborg er sat i verden for at hjælpe med at designe, bygge og vedligeholde Pure – vores unikke forskningsinformationssystem.

Du arbejder med at udvikle en moderne brugergrænseflade baseret på React, TypeScript, MobX og GraphQL. Du får et tæt samarbejde med vores UX-designere omkring at levere en god brugeroplevelse for vores kunder. Derudover arbejder du sammen med andre udviklere, om at forbedre udvikleroplevelsen med et specifikt fokus på frontend-teknologier. Samtidig er du i tæt dialog med interne produktmanagers og QA-ingeniører for at sikre, at softwaren opfylder brugernes krav og er af høj kvalitet.

Du er med i en spændende transformation af vores system baseret på de nyeste teknologier og med fokus på høj kvalitet og gode brugeroplevelser. Vi er omkring 40 udviklere, fordelt på en håndfuld teams, som sparrer med dig og giver dig de færdigheder, du skal bruge,” uddyber Daniel.

Et agilt og internationalt miljø med kolleger fra hele verden

  • Har du lyst til at deltage i alt lige fra brætspil og vinsmagninger til bådture?
  • Kunne du tænke dig at have fleksible arbejdstimer, som skaber god balance mellem arbejde og privatliv?
  • Vil du spise en lækker og varieret frokost med dine kolleger hver dag?
  • Og har du lyst til at være en del af et team, der altid har en god grund til at spise kage?

Du får det hele her hos os. Hvis du kan sige ja til det meste, så passer vi sammen.

Nysgerrig udvikler med ambitioner

  • Du har erfaring med React, TypeScript, MobX og GraphQL, og vi ser gerne, at du har erfaring med Git, frontend API-løsninger og webstandarder.
  • Det er ikke et krav, men vi håber, at du måske har snuset til accessibility retningslinjer (WCAG), automatiseret test, continuous integration, Scrum eller Kanban.

Vi håber, at du er nysgerrig, og at du stadig har lyst til at lære nyt. Du kommer i hvert fald til at blive ekspert på vores teknologier, og du får en sjov og professionel hverdag.” – Daniel

Interesseret?

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 72 45 91 47.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link på engelsk. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Elsevier creates tools for professionals in academia

The system Pure is part of the Elsevier portfolio of such systems. Pure is the world's leading research information system used by research institutions across the globe to manage and showcase their research, their researchers and their institution to the world. 

Kontaktperson

Senior rekrutteringskonsulent
Mette Markussen

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job