Stu­di­e­pro­gram­mør til Coolshops ud­vik­lings­af­de­ling


Har du lyst til at blive en del af en af landets største webshops og samtidig få et studierelevant fritidsjob?

Vi søger en studiemedarbejder som kan hjælpe os med udviklingen af interne værktøjer, bug fixing og kvalitetssikring af vores kode, ved at forbedre test-coverage på tværs af alle vores systemer.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Sammen med dig forsøger vi at finde ind til det, som du godt kunne tænke dig at beskæftige dig med – men hovedopgaverne vil være indenfor interne værktøjer, bug fixing og at skrive unit tests. Derudover vil du blive koblet til nyudvikling af større projekter, hvor det giver mening.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er datamatiker-/software-/datalogistuderende eller lignende, og har et par semestre bag dig.

Du er nysgerrig på at lære nye teknologier, og du bliver ikke afskrækket af at skulle læse en masse kildekode, for at komme til bunds i et problem. Du har en grundlæggende forståelse for programmering, og det vil være en fordel, hvis du har prøvet at skrive unit tests før – men det er ikke et krav, at du er mester i vores teknologi-stack, som primært består af Python/Django.

Det du ikke kan i forvejen, hjælper vi dig med at lære.

Som person er du sulten efter at lære nyt, holder hovedet koldt når tempoet er højt, og er god til at indgå i et team.

Coolshop udviklings-team

Du vil bliver en del af vores voksende team af udviklere, bestående af et mix af frontend- og backend-udviklere.

Som en del af Coolshop-familien får du adgang til en lang række af fordele, heriblandt egen kantine, træningsfaciliteter og sociale aktiviteter.

Praktisk

Timerne vil være op til 8-10 timer ugentligt fra vores kontor i Nørresundby – men altid med dit studie i fokus.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men selvfølgelig med rette kandidat. Derfor vil vi løbende afholde samtaler, så send din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi hos Coolshop?

Et billede siger mere end tusind ord. Derfor har vi sat en masse billeder sammen til en præsentationsvideo, der giver et meget godt indtryk af, hvem vi er. Hvis du er interesseret eller blot trænger til et godt grin, kan du se den her.

Gem job

Coolshop
Publiceret: 27. september 2021

Arbejdssted

Location Nørresundby