Kørende IT-service tekniker til Matas butikker på Sjælland


Som kørende IT-service tekniker er dine vigtigste opgaver at hjælpe vores butikker ved IT-nedbrud, afhjælpning af brugerfejl, installation og udskiftning af hardware samt fejlfinding. Du arbejder desuden proaktivt for at undgå, at butikkerne oplever IT-problemer. Dit arbejde udføres primært ude i Matas butikker.

Vi er i gang med at bygge en del af vores butikker om, så en stor del af arbejdet vil også være at deltage i ombygningen af butikker på nedenstående områder.

Butikkens udstyr omfatter bl.a. kasseløsning (POS), arbejds PC’er, printere, netværksudstyr og Milestone videoovervågning (IP kameraer og videoservere) og Digital Signage-skærme.

Du bliver en del af et IT Service-team på 10 personer, og vi hjælpes ad med at supportere alle Matas butikker i Danmark med varierede IT-service og support-opgaver. Halvdelen af kollegerne supporterer via telefon og mail og den anden halvdel løser opgaver som kørende IT-teknikere. Du kommer til at arbejde selvstændigt inden for dit område, men samtidig i tæt samarbejde med resten af dit team og med reference til IT Service- og Supportchefen.

Du kører ud til butikkerne på Sjælland, og du får stillet en gulpladebil til rådighed for kørslen til butikkerne.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Montering, installation og udskiftning af hardware i butikkerne
  • Fejlfinding på hardware og software i butikkerne

Dine kvalifikationer:

Du har en relevant uddannelse indenfor IT – datamatiker, IT-supporter eller lignende og du har erfaring fra et lignende job. Du har et indgående kendskab til PC’ere, printere og andet hardware, og du har generel viden om TCP/IP netværk og datakommunikation. Hvis du desuden har kendskab til Milestone/overvågning er det en fordel, men det er ikke et krav.

Om dig som person:

  • Du er ansvarsbevidst, serviceminded, tålmodig og omhyggelig
  • Du arbejder selvstændigt med opgaverne, men er samtidig også en teamplayer
  • Du er god til at lytte til brugerne
  • Du er parat til hele tiden at lære noget nyt
  • Du har et godt og smittende humør

Matas tilbyder dig:

Du bliver del af en dynamisk virksomhed i hastig udvikling og en IT-afdeling med engagerede og dygtige kollegaer. Du får god mulighed for faglig sparring og personlige udfordringer med frihed under ansvar. Vi tilbyder naturligvis løn og personalegoder, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Er du interesseret, og passer ovenstående på det job og de udfordringer, som du søger, så send din ansøgning her fra siden. Vi tager stillingsopslaget ned, når vi har fundet vores nye kollega, så vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til jobbet/udfordringerne, kan du kontakte IT Service- og Supportchef Lars Frederiksen på mobil 22187993.

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.

Gem job