RPA-udvikler med speciale i au­to­ma­ti­se­ring


Er du Robotic Process Automation (RPA) udvikler og vil du spille en væsentlig rolle i at sætte fokus på Gyldendals data og datadrevne beslutninger? Så læs videre her..

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne. Husets redaktioner er specialister i litteraturen og undervisningen inden for hver deres fagområde, og det er udviklingsafdelingens fornemmeste opgave at hjælpe forretningen med at levere varen.

Om jobbet

Gyldendal har med sine 250 år på bagen formået at opbygge en del manuelle processer. Mange af disse processer er vi begyndt at ”sætte strøm til” - blandt andet med RPA. Vi sidder samlet 50 kollegaer i IT, som alle arbejder med udvikling og drift af vores IT-platforme. Vi har organiseret os i teams, der afspejler forretningens behov. I vores teams arbejder vi med scrum, hvilket blandt andet indebærer sprints- og fokus på mindre leverancer. Når et initiativ er af større karakter, organiserer vi os på tværs af vores teams, og her er vi stadig ved at lære den bedste måde at gøre det effektivt på. I datateamet, som du bliver en del af, har vi for nyligt etableret en datahub, som holder en stigende mængde data. Ydermere har vi forskellige kuber som hjælper med rapportering til huset.

Primære arbejdsopgaver

 • Vedligehold og videreudvikle vores eksisterende RPA robotter
 • Understøtte procesoptimering, effektivisering og automatisering af nogle af vores manuelle processer
 • Sikre at vi følger vores governance-model i vores brug af RPA
 • Bidrage til den strategi vi skal have i forhold til automatisering
 • Indgå som en del af datateamet, og hjælpe med at finde de rigtige løsninger til opgaven

Dygtig RPA udvikler med fokus på både data, integritet og drift

Vi stiller ingen krav til, at du kommer med en bestemt uddannelse, så længe du har den tekniske erfaring for at kunne løse udviklings- og driftsopgaverne. Vi forventer, at du har gåpåmod og lyst til at engagere dig – både i opgaven og afdelingen samt teamet. Du har blik for at skabe de rigtige tekniske løsninger.
Du kommer med:

 • Mindst 2 – 5 års erfaring som RPA udvikler (Kapow, Blueprism, UiPath, Power Automate)
 • Stor interesse for forretning og generel procesoptimering
 • Erfaring med SQL Server - (TSQ, DB Modelling) 
 • Er fortrolig med Git og Azure Devops
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til Microsoft CRM, ERP og BI
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til C# på .NET .NET Core
 • en let’s do it attitude og en udpræget holdånd

Gyldendal tilbyder dig

Du får en stilling med store frihedsgrader, en stor berøringsflade i et uformelt arbejdsmiljø præget af positiv arbejdsglæde samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Thomas Clausen på tlf. 2137 0781.

Søg jobbet

Send din ansøgning og dit CV samt relevante bilag hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.


Om Gyldendal

Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge), Word Audio Publishing (Sverige), Chapter og Publizon.
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.

Gem job