Service Delivery Manager - KMD Connect

Vil du bruge din viden i en stor dansk virksomhed i vækst med internationale relationer og har du talent for at skabe gode resultater i en organisation i fremdrift? Så er KMD arbejdspladsen for dig!

KMD er en af de førende leverandører af integrationsløsninger til både private og offentlige kunder på det danske marked, hvor vores ambition er at vokse og udvider både nationalt og internationalt. Så brænder du for at levere de bedste integrationsløsninger til vores kunder, og har du erfaring med at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed, er det dig, som vi søger!

Om jobbet

Du vil komme til at arbejde sammen med 35 kollegaer i KMD's EDI & integrationsafdeling, der har ansvar for rådgivning, levering og drift af professionelle og forretningskritiske integrationsløsninger både indenfor det private og offentlige marked. Som Service Delivery Manager i vores afdeling får du selvstændigt ansvar for flere vigtige kunder og vil være den, der holder overblikket over kundens behov, primært i relation til de driftsmæssige ydelser. Du driver selvstændigt samarbejdet med kunden og de leveranceenheder i KMD, der har den udførende rolle på leverancerne. Du får en bred kontaktflade, hvor du bliver ansvarlig for servicekontrakter og økonomi samt at udfærdige serviceplaner i tæt samarbejde med kollegaer, kunderne og eksterne partnere. Vores kunder er fordelt over hele landet, hvorfor mindre rejseaktivitet skal forventes i forbindelse med kundemøder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sikring af leverancer til tiden og i forhold til SLA, høj kundetilfredshed og kvalitet i leverancerne
 • Udarbejdelse og implementering af strategi- og service delivery planer, herunder at afdække muligheder for salg af supplerende serviceydelser
 • Styring af servicekontrakten, herunder fakturering og rentabilitet
 • Opbygge og vedligeholde proaktiv dialog med kunderne, og udvikle en tæt relation til kundens systemejer
 • Aktiv deltagelse i udarbejdelse af tilbud
 • SLA-rapportering
 • Håndtering af kundeeskaleringer

 Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående it-uddannelse eller har et karriereforløb, der har bibragt dig de efterspurgte kompetencer – har du tidligere arbejdet med service delivery management indenfor sundhed eller handel, samt evner at samarbejde på tværs af fagområder, vil det klart være en fordel.

Vi lægger vægt på, at du har:

 • Erfaring inden for Service Delivery Management eller tilsvarende arbejdsopgaver
 • Indsigt i IT-kontrakter, SLA-rapportering og fakturering
 • Et godt overblik over IT-applikationer, driftsudvikling og -metoder
 • Erfaring med dataintegration mellem applikationer og implementering af integrationssystemer
 • Erfaring fra analyse- og procesarbejde, herunder fx ITIL-kendskab
 • Erfaring med og brugen af software applikationer i større offentlige institutioner
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 

Du er kunde- og serviceorienteret og drevet af at skabe høj kundetilfredshed og mersalg til dine kunder. Du er generelt positiv som person og god til at etablere et velfungerende samarbejde både med kunder og kollegaer. Du har det ligeledes godt med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, da rollen som service delivery manager kræver, at du sørger for dine egne kunders tilfredshed. Du er struktureret i din arbejdsmetode og har et stort overblik over dine kunder og projekter.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Michael Hjorth Hansen, Senior Manager KMD - Connect på +4541327736

På kmd.dk kan du møde en bred vifte af medarbejdere og læse mere om, hvordan vi kan matche dine ambitioner om en karriere i it-branchen.

I forbindelse med jobbet vil der være kontakt til en stor og varieret kundebase, hvor velkendt teknologi vil blive kombineret med de nyeste tiltag indenfor branchen. I jobbet er der en høj grad af medindflydelse, idet teamet i fællesskab, vil være medvirkende til at finpudse vores løsnings-setup, så vi til stadighed forbedrer vores løsninger til vores kunder.

Ansøgningsfristen er søndag d. 31. oktober 2021. Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at ansætte når vi har fundet den rette kandidat. Derfor opfordrer vi til, at man sender sin ansøgning og sit CV hurtigst muligt – vi ser frem til at høre fra dig!a

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job