ITO Solution Architect

KMD er i en spændende udvikling hvor vi tilbyder hybride cloud-baserede løsninger til store offentlige og internationale kunder i tæt samarbejde med mange af de store spillere på markedet bl.a. IBM og Microsoft. Derfor søger vi en erfaren  ITO Solution Arkitekt med ansvar for løsningsdesign og besvarelse på tilbudssager til vores nye Tender Solution Team.

I Tender Solutions, har vi et stærkt samarbejde med vores forretning og deler et fælles mål om at skrive det vindende tilbud. Teamet er under opbygning og skal bestå af 10-15 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forventninger.

Vi dækker bredt fra Softwareudviklings discipliner over vedligehold til hybrid cloud ITO-leverancer og kombinationer af det hele, så samarbejde er en kernekompetence og kulturbærende i teamet.

Du har således rig mulighed for daglig sparring med andre fagpersoner i teamet, kollegaer i leveranceorganisationen og specialister fra leverandører og samarbejdspartnere.

Vores succes måles ikke alene i at vi vinder et tilbud, men i at KMD har en succesfuld leverance med tilfredse kunder, derfor har vi en vigtig opgave i at sikre en samlet løsning sammenhængende løsning med afsæt i tidssvarende teknologier og KMDs standard services og processer.  

Om jobbet

Som ITO løsningsarkitekt vil dit overordnede ansvarsområde være løsningsdesign og transition/transformation beskrivelse. Vi leder efter en Infrastruktur arkitekt med erfaring fra Public cloud som vil være specialiseret i tilbudsarbejde inden for managed Hybrid Cloud og som forstår hvordan vi hjælper vores kunder fra et mere klassisk ITO setup til et managed Cloud-miljø. Du vil være ansvarlig for at dele viden om KMD ITO og Cloud services Services og Public Cloud leverancemodeller samt identificere behov for nye services. 

Ansvarsområder:

 • ITO Løsningsstrategi og design, med fokus på public Cloud og transformation
 • Beskrive den tilbudte løsning så værdien er tydelig
 • Prissætning af den valgte løsning
 • Deltage i dialog møder med kunden
 • Udvikling og vedligehold af tilbudsværktøjer og artefakter inden for område f.eks. indsamling af standardbeskrivelser.
 • Opbygning af stærkt netværk med relevante stakeholders internt og eksternt.

Om dig

Vi leder efter en kandidat med relevant erfaring inden for ITO løsningsdesign incl Public Cloud i tilbudsarbejde.

Du har gode kommunikationsevner og er en holdspiller med et agilt mindset. Du har en høj grad af sans for detaljer og grundighed samt en høj grad af analytiske færdigheder.

Du skal desuden kunne evne at opbygge og opretholde et frugtbart samarbejde inden for SIAM og vores partnere.

Desuden forventer vi, at du har erfaring og faglige kompetencer såsom:

 • Tilbudsbesvarelse
 • Public Cloud
 • Cloud transition og transformation

Det er en stor fordel hvis du også har erfaring og faglige færdigheder som f.eks.:

 • ITIL, specielt Design Of Service
 • SIAM og underleverandørsamarbejde
 • SAFe

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god balance mellem arbejde og fritid og fleksibilitet
 • En konkurrencedygtig løn, samt en bred vifte af personaletilbud i en spændende organisation i rivende udvikling. 
 • Løbende kompetenceudvikling
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver
 • Du vil komme til at indgå i et yderst kompetent team
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi
 • Du vil komme til at arbejde med noget, som har betydning for hele samfundet.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte VP for Service Solution & Architecture Michael Windall Juhl på +45 20 69 38 20.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed. Vi er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Koncernen omfatter KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Vores hovedkontor ligger i Ballerup/Storkøbenhavn med fire kontorer i Danmark, Oslo og Stockholm samt udviklingscentre i Polen og Indien. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,6 mia. DKK og ca. 3.200 medarbejdere. KMD er et særskilt datterselskab i den globale japanske teknologivirksomhed NEC Corporation.

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job