Test Manager

Vi leder efter en Test Manager med erfaring i at skære ind til benet til vores nye tilbudsteam i leverancen – Tender Solutions. Teamet skal arbejde sammen om en ny tilbudsmodel hvor vi, blandt andre forbedringer, sikrer en mere standardiseret tilgang til indsamling af materiale.

I Tender Solutions har vi et stærkt samarbejde med vores forretning og deler et fælles mål om at skrive det vindende tilbud. Teamet er under opbygning og skal bestå af 10-15 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forventninger.

Vi dækker bredt fra Software udviklingsdiscipliner over vedligehold til ITO leverancer og Public Cloud Transformation og kombinationer af det hele, så samarbejde er en kerne kompetence og kulturbærende i teamet.

Vores succes måles ikke alene i at vi vinder et tilbud, men i at KMD har en succesfuld leverance med tilfredse kunder, derfor har vi en vigtig opgave i at sikre en samlet sammenhængende løsning med afsæt i tidssvarende teknologier og KMDs standard services og processer.  

Om jobbet

Som Test Manager udarbejder du teststrategien, som skal sikre, at projektet når de drifts- og kvalitetsmæssige mål jf. kundens krav og business case. Hertil bliver du specialiseret tilbuds skriver på store komplekse udbud i samarbejde med kollegaer fra tilbudsteamet, vores leverance afdeling og vores partnere. Du skal desuden være i stand til at udfordre kunders krav til testniveau.

Ansvarsområder:

 • Besvare de krav i materialet som handler om test
 • Den overordnede teststrategi
 • Opbygning af test cases med fokus på automatisering
 • Estimering af testopgaverne i opgaven.
 • Udvikling og vedligehold af tilbudsartefakter inden for testområdet

Om dig

Du har erfaring fra en lignende rolle, og forstår hvordan test indarbejdes i relevante leverancemodeller og teknologier. Du har gode kommunikationsevner og er en holdspiller med et agilt mindset. Du har en høj grad af sans for detaljer og nøjagtighed samt en høj grad af analytiske færdigheder da det er en stor del af rollen.

Du skal kunne lide at samarbejde både med forretningen og relevante partnere.

Det er en stor fordel hvis du også har erfaring og faglige færdigheder som f.eks.:

 • ISTQB
 • Risikostyring
 • SAFe
 • ITIL

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god balance mellem arbejde og fritid og fleksibilitet
 • En konkurrencedygtig løn, samt en bred vifte af personaletilbud i en spændende organisation i rivende udvikling. 
 • Løbende kompetenceudvikling
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver
 • Du vil komme til at indgå i et yderst kompetent team
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi
 • Du vil komme til at arbejde med noget, som har betydning for hele samfundet.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte VP for Service Solution & Architecture Michael Windall Juhl på +45 20 69 38 20.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed. Vi er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Koncernen omfatter KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Vores hovedkontor ligger i Ballerup/Storkøbenhavn med fire kontorer i Danmark, Oslo og Stockholm samt udviklingscentre i Polen og Indien. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 5,6 mia. DKK og ca. 3.200 medarbejdere. KMD er et særskilt datterselskab i den globale japanske teknologivirksomhed NEC Corporation. KMD går som datterselskab af NEC en spændende fremtid i møde, hvor den stærke position og hidtidige indflydelse på det digitale Danmark, vil være vigtige kriterier for engagementet på det europæiske marked.

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job