Ambitiøs IT-konsulent søges til Sik­ker­heds­sty­rel­sen

Er du interesseret i cloud teknologier? Er du omstillingsparat og nysgerrig? Trives du i et alsidigt job, hvor du bliver involveret i alle aspekter af udvikling og drift af IT-løsninger? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på drift og udvikling af cloudbaserede løsninger.

Digitalisering en naturlig del af Sikkerhedsstyrelsen, og der er kort fra ide til handling. Vi er en digital myndighed, som ved hjælp af datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Som IT-konsulent bliver du en del af Kunder og Digitalisering i teamet for IT-drift, hvor du får 6 dygtige kolleger.

I Kunder og Digitalisering har vi ansvar for kundesupport, servicedesign, it-drift, it-sikkerhed og datamanagement. En bred vifte af opgaver, der tilsammen sikrer udvikling af data-drevne processer og systemer til gavn for vores brugere. I IT-teamet varetager vi en bred vifte af IT-opgaver, der er en god blanding af drifts- og ad hoc-opgaver og strategiske udviklingsprojekter.

Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med kollegaer internt i huset og med eksterne leverandører.

Hvad kommer du til at lave?

Nogle af vores kerneopgaver i Kunder og Digitalisering er at opfange nye digitale muligheder, der kan være til gavn for virksomheder og borgere. Derudover sikrer vi, at vores løsninger konstant er ”up to date” teknologisk og forvaltningsmæssigt og bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen fortsætter den digitale transformation og er i front med at udnytte mulighederne i ny digital teknologi.

Vi har i løbet af det seneste år begyndt at omstille vores udvikling af drift til at være mere cloud orienteret. Du vil derfor få ansvar for at sikre driften af applikationer i Azure, Google Cloud Platform og Statens IT’s Kubernetes cluster (Govcloud). Samtidig vil du skulle bidrage til at vores team af udviklere har de rette forudsætninger for at kunne udvikle og idriftsætte cloudbaserede applikationer.

Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har praktisk erfaring med applikationsdrift i Azure, Google Cloud eller Kubernetes. Hvis du ikke har stiftet erfaring med disse teknologier endnu, men besidder et stort drive, er opsøgende og har lyst til at blive ekspert i cloud, så kan stillingen også være noget for dig. Vi er parat til at uddanne den rette kandidat til jobbet.

I IT-drift får vi stadig flere opgaver inden for procesautomatisering, systemdrift, driftsopgaver, support, cloud og on-prem serverdrift. Som IT-konsulent får du derfor lov til at varetage mange forskelligartede opgaver.

Dine vigtigste opgaver bliver:

  • Systemansvarlig. Med fokus på driften bliver dine primære opgaver at varetage rollen som systemansvarlig for udvalgte systemer samt leverandørstyring – særligt i forhold til Statens it, som er vores primære driftsleverandør. Det indebærer at udtænke, beskrive og teste ny funktionalitet i samarbejde forretningen og vores leverandører.
  • IT-arkitektur og projektansvar. Vi vil gerne bringe dine akademiske kompetencer i spil gennem f.eks. IT-arkitektur, hvor du får lov til at definere og implementere infrastrukturen for vores løsninger. Derudover vil du også blive ansvarlig for at realisere projekter og delprojekter.
  • Life cycle management. Derudover vil du også skulle yde bistand til løbende opfølgning på vores systemportefølje med fokus på dokumentation og beskrivelse af vores portefølje.

Du vil fungere som sparringspartner for medarbejdere i hele styrelsen, og du vil få en bred kontaktflade - både i og uden for huset.

Hvad forventer vi af dig?

Du er den IT-konsulent, vi søger, hvis du har følgende kompetencer:

  1. Du har evnen til at omsætte forretningsbehov til digitale løsninger. Med din viden, erfaring og indsigt kan du yde systemmæssig sparring og se de kreative, mulige løsninger, der understøtter digitalisering af forretningen. Og du har et ønske om at arbejde dig endnu mere ind i forretningen. Det er centralt, at du er en mester, når det drejer sig om at bringe teknologi i anvendelse.
  2. Du er nysgerrig og opsøgende. Vi forsøger altid at udforske de teknologiske muligheder som opstår. Derfor er det også vigtigt at du har evnen og lysten til at kaste dig over nye opgaver og prøve at forstå, hvordan nye teknologier kan understøtte vores kerneopgaver.
  3. Dine samarbejdsevner overgår de flestes – uanset om det er interne eller eksterne samarbejder. Om du løser tunge it-tekniske opgaver eller hjælper en kollega med en mere ukompliceret opgave, så har du fokus på det gode samarbejde. Som person tilgår du dine opgaver med en praktisk og struktureret tilgang.

Desuden forventer vi, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne IT-faglig uddannelse eller tilsvarende kompetencer opnået på anden vis med IT-tekniske opgaver samt en stærk digital forståelse, hvor du har opnået erfaring med IT-drift.

Sådan søger du

Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest torsdag den 14. oktober. Vi forventer at afholde 1. runde samtaler den 25. oktober og 2. runde samtaler den 28. oktober.

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst med tiltrædelse pr. 1. december eller snarest muligt derefter. Ansættelsesstedet er i Esbjerg.

Vil du vide mere om stillingen så kontakt teamleder Rikke Hjorth Møller på telefon 25 10 39 53.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job

Sikkerhedsstyrelsen
Publiceret: 29. september 2021

Arbejdssted

Location Esbjerg