IT Service Ma­na­ge­ment Architect

Vi har vækst ambitioner derfor forstærker vi vores kompetencer på udbudsområdet. Har du lyst til at bruge dine kompetencer til at vinde de næste udbud – så er chancen her.

I Tender Solutions har vi et stærkt samarbejde med vores forretning og deler et fælles mål om at skrive det vindende tilbud. Teamet er under opbygning og skal bestå af 10-15 kompetente medarbejdere, som har det til fælles, at vi alle brænder for at levere konkurrencedygtige løsninger, som lever op til kundernes og markedets forvetninger. 

Vi dækker bredt fra software-udviklingsdiscipliner over vedligehold til ITO leverencer og Public Cloud Transformation og kombinationer af det hele, så samarbejde er en kernekompetence og kulturbærende i teamet. 

Vores succes måles ikke alene i at vi vinder et tilbud, men i at KMD har en succesfuld leverance med tilfredse kunder, derfor har vi en vigtig opgave i at sikre en samlet sammenhængende løsning med afsæt i tidssvarende teknologier og KMDs standard services og processer.  

Technology, Services and Products (TSP) er KMDs leveranceorganisation og dermed helt central i arbejdet med at vinde de store udbuds/tilbuds sager. Der er tale om nogle af de største og mest interessante ITO - og AMS udbudsopgaver på det danske marked. Vi er et team, som fokuserer på kontinuerligt at forbedre vores kompetencer, tilbudsartefakter og skrive det vindende tilbud. Altid i meget tæt samarbejde KMDs forretningenheder.

Om Jobbet

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Udbuds- tilbudsarbejde i en skrivende rolle på Service Management-området
 • Bearbejde information i udbudsmateriale til det vindende tilbud baseret på KMDs standard services og processer.
 • Tage ansvar for at sikre, at Service Management krav til opgaven er identificeret, beskrevet og estimeret
 • Løbende medvirke til at videreudvikle vores standarder og tilhørende beskrivelser.
 • Formidle de valgte løsninger så alle interessenter forstår værdien af de beskrevne roller, værktøjer og processer.
 • Sikre koordinering og samarbejde under udbud med vores proces og leverance ansvarlige.
 • Sikre at den valgte løsning hænger sammen med den overordnede forretningsstrategi og de identificerede målsætninger hos kunden

Om dig

Som person er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte, men først og fremmest motiveres du af at lykkes. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser – også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, koordinere indsamle information fra andre.

Du er god til at præsentere komplekse problemstillinger og skabe overblik for både teknisk personale og topledelse. Du har let ved at omsætte din viden og erfaring til en god og langsigtet løsning for vores kunder og os selv og du trives med en vekslende arbejdsintensitet. Du har et bredt kendskab til IT Service Management, du ved hvad kvalitet i leverancen betyder og så finder du det helt naturligt at følge med i udviklingen omkring moderne service management og leverance modeller.

Du har flere års erfaring med IT Service Management, og du kan oversætte forretningskrav til helstøbte besvarelser og dokumentere resultater i form af vundne tilbud og vellykkede leverancer.

Om dig:

 • Du er en holdspiller, og anerkender værdien i at gøre hinanden gode.
 • Du har et indgående kendskab til ITIL og Design Of Service processen og gerne SIAM
 • Du har gode skrivefærdigheder og kan udarbejde udbudsbesvarelser og procesbeskrivelser
 • Du har en struktureret tilgang med fokus på at levere resultater i forhold til aftalte planer
 • Du har relevante certificeringer
 • Du er stærk i skriftlig og talt dansk og engelsk

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt ansættelsesforhold med god balance mellem arbejde og fritid
 • En konkurrencedygtig løn, samt en bred vifte af personaletilbud i en spændende organisation i rivende udvikling. 
 • Løbende kompetenceudvikling
 • God mulighed for at præge dine arbejdsopgaver
 • Stor it-organisation med kompetente kollegaer og spændende opgaver
 • Du vil komme til at indgå i et yderst kompetent team
 • Du vil komme til at beskæftige dig med den nyeste teknologi 
 • Du vil komme til at arbejde med noget, som har betydning for hele samfundet.

Interesseret?

Du er meget velkommen til at kontakte Vice President Michael Windall Juhl på +45 2069 3820, hvis du vil vide mere.

Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job