Vi søger en skarp profil til vores fortsatte vækst


Vi har travlt og har brug for yderligere kapacitet til vores spændende opgaver. Så brænder du for at arbejde med tværorganisatorisk og teknologisk forretningsudvikling, så har du nu en fantastisk mulighed.

Hos os får du muligheden for at opnå en unik indsigt i, hvordan virksomheders forandringsprocesser kan styres og modnes. Du vil hurtigt få ansvaret for gennemførsel af projekter, der gør en forskel for virksomheder, samt løbende opkvalificeres til at drive større ERP-implementeringer.

Dine opgaver og udfordringer

Cornerstones er på udkig efter en konsulent med evner og erfaring til at have en forretningsorienteret dialog med vores kunder. Du vil få ansvaret for at analysere virksomheders udfordringer på tværs af deres værdikæde, identificere løsninger og gennemføre projekter i samspil med kunderne.

Så hvis du er klar til en omskiftelig, interessant og lærerig hverdag, hvor du vil få muligheden for at sætte dit aftryk, kunne det tænkes, at du har fundet et match.

 Dine opgaver vil blandt andre være,              

  • Forretnings og procesafklaring
  • Udarbejdelse af løsningsforslag og projektplaner
  • Identifikation af forretningsudfordringer, samt potentielle gevinster
  • Gennemførsel af projekter og implementering af løsninger
  • Kommunikation til og involvering af relevante interessenter

Din baggrund

Du er først og fremmest interesseret i forretningsudvikling. Du har afsluttet en uddannelse som Business Development Engineer, cand.merc eller lign, samt har erfaring fra stillinger indenfor forretningsudvikling. Gerne relateret til større IT-projekter.

Du har gode it-kundskaber og god forståelse for, hvorledes IT- og ERP-systemer fungerer.

Du er flydende i engelsk og dansk og er en dygtig kommunikator, både skriftligt og mundtligt.

Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder struktureret og kan videreformidle løsninger på en forståelig måde.

Derudover lægger vi stor vægt på ansvarlighed, præcision og korrekthed i arbejdet, der udføres.

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i en udviklende og dynamisk virksomhed. Hos os vil du få spændende opgaver af afvekslende karakter, der vil give rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Der tilbydes en ansættelse på attraktive vilkår, hvor arbejdsdagen i høj grad kan tilrettelægges, så det passer bedst ind i familie og privatliv. Ligeledes tilbydes en attraktiv gage modsvarende kvalifikationer, samt en bonusordning.

”Jeg har aldrig fortrudt mit skifte til Cornerstones. Der er plads til personlig udvikling og sparring med teamet, samt at man deltager på spændende projekter” – Toke Engell, Forretningskonsulent

Hvem er vi?

Cornerstones specialiserer sig i at lede og gennemføre forandringsprojekter for virksomheder. Vi tilbyder ydelser og løsninger til afklaring og gennemførsel af projekter, samt bidrager med specialist kompetencer igennem hele forløbet. Vores opgaver handler oftest om teknologisk forretningsudvikling, hvor vi har specialiseret os i implementeringen af ERP og digitaliseringsprojekter.

Vi er et stærkt team bestående af mange forskellige profiler med speciale i forretningsprocesser, master data og projektledelse.

Hos os stiller vi krav til os selv og hinanden, så vi sikrer, at vi leverer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi holder til i centrum af Herning, hvorfra vi hovedsageligt opererer i Jylland.

Ansøgning og kontakt

Er du interesseret? Så tilbyder vi et spændende job i Herning.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Sander Dyrvig på tlf. 22 38 18 24.

Send din ansøgning og cv via "søg jobbet her."

Gem job