SOLUTION ARCHITECT


Vi søger, hurtigst muligt, en Solution Architect til vores IT-afdeling. Du får det daglige ansvar for udvikling af vores forretningssystemer og afstemning mellem forretningsbehov og IT. Stillingen er fuldtids, og du kommer til at referere til vores IT-chef.

Dine hovedopgaver vil være følgende:

  • Lede og drive projekter på forretningssystemer
  • Udarbejde designs og dokumentation - primært på Navision og MS Dynamics 365 CRM
  • Udarbejde beslutningsoplæg og inspirere omkring muligheder
  • Daglig dialog omkring funktionalitet og udvikling heraf på eksisterende platforme
  • Sparring med eksterne samarbejdspartnere
  • Deltage i implementeringer
  • Applikations og bruger support og eskalering
  • Optimere og udvikle nuværende løsninger
  • System og applikations ansvar på forretningssystemer

Du har solid faglig viden inden for IT og digitalisering primært på forretningssiden og fungerer naturligt i feltet mellem IT og forretning. Du sparrer med interessenter på tværs af organisationen og agerer bindeled mellem kunder, forretning og IT. Du kan gennemskue workflows og komplekse udfordringer i en bred vifte af IT-systemer, samtidig med du skaber værdi for vores forretning. Du vil få ansvaret for at afstemme forretningsbehov og teknik på leverancer, samtidig med at du sikrer en succesfuld implementering af disse. Erfaring med M365 er en fordel men ikke et krav.

Du er en god kommunikator der kan kommunikere fagligt med både kunder, ledelse og teknisk personale. Du skal kunne arbejde og favne bredt i organisationen og samtidig turde at udfordre løsninger på et sagligt grundlag.

Vi har en solid infrastruktur og et komplekst IT-landskab med mange forretningssystemer, der skal tale sammen på tværs af lokationer. Vi er en virksomhed i udvikling og der vil blive rig mulighed for at præge og udfordre kommende projekter. Du bliver en vigtig del af vores IT- team, der både håndterer udvikling og drift. Udover dig består afdelingen af 3 kompetente kollegaer.

Vi tilbyder en alsidig stilling i et dynamisk og uformelt miljø med frihed under ansvar. Endvidere tilbyder vi en arbejdsplads med gode og engagerede kolleger, gode arbejdsvilkår, pensionsordning, sundhedsforsikring med mere.

Ansøgningsfrist

25-10-2021

Kontakt os

Anders Brams Nielsen

IT-chef

+45 5382 2020

Gem job