Leder til vores service tek­ni­ker­team


Leder til vores service teknikerteam -

Har du erfaring med at lede et team af dedikerede serviceteknikere?

Motiveres du af ledelsesopgaven og er teknisk stærk med et kommercielt gen? Har du passion for at lede et team af dedikerede serviceteknikere, som bruger det meste af tiden på farten? Så har vi jobbet til dig.

Tech Data vækster og udvider nu forretningen med et helt nyt område – vores Teknisk Service-forretning.

Vi søger derfor nu en teknisk stærk leder til at lede dette team af 16 dedikerede dygtige kolleger. Du vil få god ledelsparring fra vores 2 Team Leads og andre nøglepersoner, herunder arbejde tæt sammen med Tech Data’s Global Lifecycle Management i USA.

Jobbet

Du vil som leder af afdelingen være ansvarlig for at lede teamet og sikre teamets trivsel. Du vil få ansvaret for og blive del af et stærkt team fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland. Udover faste kolleger i teamet, er der desuden et antal eksterne konsulenter, vi samarbejder med.

Du vil som leder være tæt på teamet og sammen med teamet sikre, at vi leverer den bedste service til vores kunder, herunder sikre, at vi overholder alle aftaler vedrørende kvalitet, pris samt leveringstider. Vi ønsker at vækste forretningsområdet rentabelt, og du kan i høj grad være med til at udvikle strategien. Du vil være i tæt dialog med vores nuværende samt nye potentielle kunder, som teamet servicerer i hele Danmark inden for Entreprise med solid erfaring inden for Server/Storage, Client Computing, ATM og POS.

Du vil være en vigtig del af integrationsprocessen til Tech Data, hvor du vil være med til at facilitere en god forandringsproces for alle. Du vil få god støtte og blive en del af Tech Data’s Global Lifecycle Management team i USA, som dette forretningsområde hører under – samt selvfølgelig det danske Tech Data team.

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks.:

  • Ledelse af et team på 16 kolleger og sparring med vores 2 Team Leads
  • Ansvarlig for at sikre at vi har de bedste serviceløsninger og leverer den bedste kvalitet til vores kunder, inden for Break and fix, IMAC ydelser generelt og support
  • Sikre at vi overholder aftalte leveringstider, omsætningsmål og andre fastsatte KPI’er, herunder blandt andet sikrer,l at vi altid har den optimale lagerprofil
  • Sikrer at vi når de fastlagte fakturerbare KPI’er
  • Implementerer best practice og løbende procesforbedringer
  • Bidrager til forretningsudvikling og vækst, herunder fremtidige serviceløsninger, udvikle og forbedre de operationelle processer og sikre videndeling i teamet
  • Giver input til prismodeller for at hjælpe med at sikre konkurrencedygtige priser

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen kan være placeret enten på Sjælland, Fyn eller Jylland, men du skal være forberedt på at være på farten en del af tiden for at være tæt på teamet.

Din profil

Som person har du erfaring med at lede et team af teknisk stærke kolleger samt kendt for at være en tillidsfuld leder, som er tæt på dit team og en god leder. Du har en solid teknisk viden og er vant til at videreformidle teknisk kompleks viden til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere på en let og forståelig måde. Du skal have et skarpt kommercielt gen og være vant til at tale med såvel nuværende og nye kunder for at sikre at vi vækster forretningen. Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundligt.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen. Sparring og videndeling er i højsædet, og du vil få god støtte. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi er en international virksomhed, hvor du kan udfordre dig selv samt udvikle dig både personligt og professionelt.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 14. oktober. Opload gerne CV og ansøgning på engelsk. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi modtager udelukkende ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Martin Trolle på mail martin.trolle@techdata.com eller 2281 0079.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 30. september 2021

Arbejdssted

Location Nørresundby og Birkerød