Erfaren IT-supporter som brænder for god service


Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke. Og selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere., så er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en IT-supporter – vil du med på holdet?  

Specialiseret team med højt humør

Intern IT er organisatorisk forankret som et team i Infrastrukturafdelingen. Teamet består af 5 dygtige medarbejdere og en teamleder, der sammen dagligt leverer førsteklasses service på højt teknisk niveau til vores ca. 460 kollegaer. Højt humør og god stemning er et varemærke i teamet som danner grundlag for vores arbejde og service til kollegaer.

Dig og dine opgaver

Du er en smilende IT-problemknuser, der er teknisk funderet, og som brænder for at hjælpe andre, så høj service er naturligt en motivation for dig.
Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har min. 3 års erfaring som IT-supporter/IT-konsulent
 • Du er ekspert i brugen af Active Directory og O365, herunder Teams
 • Du motiveres af fejlfinding på tekniske problemstillinger, og finder hurtigt løsninger på problemet
 • Besidder evnen til at kommunikere på alle niveauer
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med Mac og Jamf
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med Azure

Som IT-supporter i Intern IT vil du indgå i tæt samarbejde med de 2 øvrige teams i Infrastrukturafdelingen, som er DevOps og Netværk/IT-sikkerhed. Dine opgaver i Intern IT omfatter bl.a.:

 • Sagshåndtering via vores sagssystem og telefon
 • Håndtering af personlige henvendelser med tekniske problemstillinger
 • Klargøring af IT-udstyr
 • Teknisk fejlsøgning og kyndig vejledning til brugere
 • Brugeradministration
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 22. oktober 2021. Vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Tjørnlund på 61249393. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på MEHO@danskespil.dk.


Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 460 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Gem job