Cloud in­fra­struc­tu­re lead til in­ter­na­tio­nalt ori­en­te­ret koncern


Vil du være med til at sikre en optimal konfiguration af samspillet i vores hybride it-miljø?

Vi søger en Cloud Infrastructure Lead med stærke problemløsningsevner, som selvstændigt kan være med til at drive Cloud- og hybrid-projekter på egen hånd og i samarbejde med det øvrige team i IT Operations. Du vil sammen med din leder sætte dagsordenen for den fremadrettede strategi på området. Har du erfaring med primært Microsoft Cloud-miljøet, så er det helt sikkert dig, vi søger.

Om jobbet og opgaverne

IT-afdelingen består af engagerede medarbej-dere i områderne omkring drifts- og udvik-lingsdiscipliner samt projektledelse med en bemanding både i Danmark og Frankrig. Du bliver en del af IT Operations, hvor du refere-rer til vores Head of Group IT. Du arbejder sammen med dine kolleger på tværs i IT-afdelingen på at optimere, udbygge og for-bedre vores fundament i infrastrukturen til gavn for ITD-koncernens digitale rejse og driftssikkerhed.

Dine primære opgaver vil være:

  • Daglig vedligeholdelse og housekeeping af cloud-miljøerne.
  • Sikring af en optimal konfiguration af sam-spillet i vores hybride IT-miljø.
  • Opfølgning på igangværende projekter og facilitering af nye tiltag.

Om dig

  • Du er uddannet datatekniker eller har en tilsvarende IT-bachelorbaggrund.
  • Du har gerne specifikke Microsoft Cloud-relaterede kurser.
  • Du har indgående kendskab til Microsoft Azure og Office 365, Microsoft Endpoint Manager, Cloud Security og Governance.
  • Du har minimum fem års erfaring med Microsoft Cloud-miljøer. Du kan doku-mentere projekterfaring med lignende områder.
  • Du tager ejerskab og kan levere projekter til tiden med en høj grad af faglig tæft.

Arbejdssted

Du får din daglige gang i moderne omgivelser på vores hovedkontor i Padborg.

Andre oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Group IT Stephan Valkær:
M: +45 5224 3939
E: sv@itd.dk

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via linket snart. Vi behandler ansøgninger i takt med, at de kommer ind, og vi søger, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Søg jobbet via Søg jobbet her"-knappen.


OM ITD

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores ca. 700 medlemsvirksomheder, som vi også hjælper med målrettede værktøjer. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt og tror på, at fremtiden tilhører den effektive, digitale og grønne transportør. Så vi går forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport gennem vores videnscenter ITD Logtech Hub, ligesom vi understøtter den grønne omstilling. ITD-koncernen beskæftiger 230 dygtige medarbejdere af mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i København, Aarhus og Bruxelles og er repræsenteret i 11 andre lande via datterselskaber. Vores kommercielle datterselskaber, FDE A/S og VIALTIS, betjener primært transportkunder i hele Europa med momsrefusion og betalingsløsninger til motorveje.

 Læs mere om os på itd.dk

Gem job