Koncern IT søger ja­va­ud­vik­ler til Kø­ben­havns Kommunes in­te­gra­tions­plat­form


Vil du være med til at styrke arbejdet med udvikling af den serviceorienterede arkitektur i Københavns Kommune? Har du konkret erfaring med at arbejde med integrationer mellem små og store fagsystemer? Har du forståelse for at kunne levere løsninger, der imødekommer forretningens behov og samtidig sikrer en stabil og robust afvikling?
Så er du formentlig Koncern IT’s nye udvikler.

I Københavns Kommune arbejder vi med mange forskellige systemer og løsninger på tværs af de syv forvaltninger. For at kunne imødekomme mange forskellige behov har vi samlet vores integrationer i en integrationsplatform, som er baseret på Apache Camel og JBoss/Wildfly. Til at hjælpe os med at føre denne platform videre har vi brug for dygtige javaudviklere, der kan hjælpe med løbende udvikling af nye integrationer – såvel som vedligeholdelse og tilpasning af de eksisterende.

Som udvikler på integrationsplatformen er det dine opgaver at  

 • levere konkrete services og udvidelser til de eksisterende services og integrationsløsninger til de mange projekter i kommunens forvaltninger
 • bistå med fejlfinding på samt vedligehold og sikring af høj oppe-tid
 • bidrage til, at integrationsplatformen understøtter forretningens behov og kommunens krav til sikkerhed
 • være garant for, at udviklingen af services overholder de aftalte standarder, og bidrage til, at disse løbende bliver udvidet og forbedret
 • være sparringspartner for andre udviklere og forretningsarkitekter i forbindelse med konkrete projekter

Hvem er du

Vi værdsætter både medarbejdere med erfaring fra offentlige og private virksomheder. Det vigtigste er, at du er en skarp udvikler med solidt kendskab til Java og i stand til at omsætte forretningsbehov til stabile, skalérbare og robuste løsninger.

Vi ser gerne, at du har følgende faglige kvalifikationer

 • Du er fortrolig med udviklingsværktøjer som Azure DevOps, GIT, Jenkins, Maven.  
 • Du har erfaring med Apache Camel, JBoss/Wildfly, Active MQ og JMX, Azure.
 • Du har god erfaring med Java EE og Spring og kendskab til CXF, REST, JSON, SOAP, SQL og JUnit.
 • Du har generel erfaring med integrationsplatforme og udstilling af data via webservices.
 • Du er i stand til at omsætte beskrivelser af behov til konkrete løsningsforslag og efterfølgende udvikle/teste leverancen og sikre idriftsættelsen.

Derudover har du følgende personlige kvalifikationer

 • Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at indgå i både formelle og uformelle samarbejdsstrukturer.
 • Du er proaktiv, fremdriftsorienteret og tager ansvar for både egne og teamets opgaver og leverancer.
 • Du er teknisk nysgerrig, og du kan være med til at skubbe vores platform fremad.

Hvad tilbyder Koncern IT

Koncern IT tilbyder et spændende job med store faglige udfordringer og med rig mulighed for at påvirke opgaveløsningen. Du får mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed. Koncern IT er shared service center, hvis omdrejningspunkt er at sikre sammenhængende udvikling og drift af it-løsninger og infrastruktur i Københavns Kommune. Koncern IT har derfor et sprudlende miljø inden for flere grene af it-udvikling, dækkende fra udvikling af mindre applikationer og webløsninger til automatiseringsrobotter, større selvbetjenings- og integrationsplatforme. Det er et fagligt miljø, som bærer præg af et stort engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.

Koncern IT ligger fysisk placeret ved Fuglebakken Station, og der er forskellige personalegoder såsom frugtordning, kantine og et gratis fitnesscenter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er fuldtid. Den ønskes besat snarest muligt. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Nærmere information om stillingen fås ved henvendelse til systemejer Karsten Skov på 2929 0125.

Søg via nedenstående knap "søg jobbet her" senest søndag den 31. oktober 2021


Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Gem job