Senior .Net udvikler kom­bi­ne­ret med Tech Lead


Er du en solid backend udvikler, der kan dit håndværk og har erfaring med .Net? Drømmer du om at fortsætte din karriere i stort nordisk tech bureau i rivende udvikling, hvor faglig professionalisme og uformel omgangstone kolleger imellem går hånd i hånd? Har du erfaring med at drive dit eget team og være dine kollegaers go-to, når der skal tages beslutninger? I Kruso leder vi lige nu efter en senior .Net udvikler kombineret med Tech Lead.

Dit hovedfokus som .NET Udvikler vil være at udvikle de bedst mulige webløsninger til vores kunder primært baseret på .Net teknologi. Vi leder efter dig med en passion for og ambition om at skabe de bedste løsninger af høj kvalitet. Som udvikler på et af vores Tech-team, vil du være en del af et kundevendt team, der har til opgave at forstå kundens krav og arbejde tæt sammen med vores kunder. Du arbejder med store løsninger og avancerede integrationer, både som udvikler og som mentor for dine yngre kolleger. Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation og til gengæld tilbyder vi et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og der er plads til personlig og professionel vækst. Kruso vokser også og den rette kandidat vil have god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Udover at være en fremragende udvikler besidder du også de rette egenskaber til at kunne påtage dig rollen som Tech Lead, og dermed være den person, der supervisor og støtter kollegaer, når der er brug for hjælp til tekniske problemer.

For at lykkes i rollen som Senior .Net udvikler og Tech Lead skal du have en stor erhvervserfaring inden for softwareudvikling, en dyb forståelse for teknologi og samtidig være i stand til at lede dit team og samarbejde med andre.

Hvad vi forventer af dig:

Du er ekspert i kodning: Når alt kommer til alt, er kodning det vi gør.

Webudvikling er din professionelle passion: Når det kommer til webudvikling, .Net, DevOps og CMS, ved du, hvor det sker.

Du er ambitiøs: Du vil være den bedste og stræber konstant efter at forbedre dig.

Du er en holdspiller: Du kan lide det daglige samarbejde og give-and-take af teamudvikling.

Du er kvalitetsbevidst: Vores primære mål er at skabe de bedst mulige løsninger til vores kunder, hvilket betyder vi skal sikre høj kvalitet i det kode vi laver.

Som Tech Lead vil du være ansvarlig for:

  • At delegere arbejde og opgaver til dit team
  • At samarbejde med dit team for at identificere og løse tekniske problemer
  • At vejlede dit team gennem tekniske problemer og udfordringer

Ud over ovenstående forventer vi, at du har:

Mulighed for at arbejde fra vores kontor i København eller Århus

Hvis du ikke er EU-borger, skal du have en EU-arbejdstilladelse

Hvorfor arbejde i Kruso?

I Kruso tillader vi os selv at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores bevidsthed. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø er en fleksibel arbejdsplads, der har plads til alle og forskellige individuelle behov. Derfor har vores medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstimer.

Vi vægter det sociale højt, og er stolte af det stærke fællesskab vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer såsom KrusoKino, fredagsbarer og årets weekendtur for alle Krusaders. Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 45 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus, Malmø, Gothenburg og Lviv. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

Ansøgning

For ansøgere der vil søge stillingen i København: Senior .Net Developer and Tech Lead: https://kruso.dk/en/join-us/senior-net-developer-combined-with-tech-lead

For ansøgere der vil søge stillingen i Aarhus: Senior .Net Developer and Tech Lead: https://kruso.dk/join-us/senior-net-developer-combined-with-tech-lead-aarhus

Gem job