IT-sik­ker­heds­ansvar­lig (CISO) til finansiel virk­som­hed


Vil du stå i spidsen for informationssikkerheden i en finansiel virksomhed, der står midt i en transformation, og som har store ambitioner inden for både drift og udvikling? Kan du håndtere og reducere de trusler, som en finansiel virksomhed som KommuneKredit potentielt er udsat for? Og sætter du pris på et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og gode ansættelsesvilkår? Så er du måske vores nye CISO.

I KommuneKredit er vi som led i vores 2025-strategi i gang med at professionalisere vores forretning fra a-z. IT-sikkerhed er et af de seks strategiske indsatsområder og har forhøjet ledelsesfokus både nu men også i fremtiden. Derfor opretter vi en stilling som IT-sikkerhedsansvarlig (CISO) til at løfte opgaven.  

Din rolle i KommuneKredit

Som CISO bliver din vigtigste rolle at skabe målbare resultater inden for IT-sikkerhedsområdet ved at udstikke retning, forberede organisationen på nye tiltag, oplyse og skabe dialog om IT-sikkerhed.

Du bliver overordnet ansvarlig for de klassiske sikkerhedsdiscipliner som teknisk sikkerhed, hændelser, revision og compliance. Samtidig skal du bidrage til at udvikle IT-sikkerhedsområdet. Du skal med andre ord være vores frontrunner i forhold til at skabe større forståelse og modenhed inden for sikkerhedsområdet i såvel IT-afdelingen som i resten af organisationen – ofte i samarbejde med vores eksterne leverandører på området.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • Dag-til-dag-ansvar for informationssikkerheden i KommuneKredit, herunder compliance ift. lovgivningen samt ledelsesrapportering på området
  • Forbedring og vedligehold af IT-sikkerhedspolitik, IT-sikkerhedshåndbog, IT-roadmap, beredskabsplaner og øvrige aktiviteter i vores IT-årshjul
  • Gennemførsel af konkrete opgaver og projekter relateret til IT-sikkerhed som fx IAM og MDM/MTD
  • Rådgivning om tilrettelæggelse af IT-sikkerhed i vores forretningsprojekter
  • Risikovurdering af IT-systemporteføljen, herunder facilitere en årlig risikovurdering sammen med systemejerne
  • Planlægning og gennemførsel af awareness-kampagner i samarbejde med vores kommunikationsteam
  • Samarbejde og koordinering med vores GDPR-arbejdsgruppe.

Vores forventninger til dig

Det er vigtigere for os, at du har nogle års erfaring med at arbejde med IT-sikkerhed fra en lignende stilling, end hvad der står på dit eksamensbevis. Og stammer din erfaring fra den finansielle sektor, er det et plus, men ikke et krav.

Du skal kunne begå dig i en mindre organisation som vores. Det betyder, at du skal trives med at arbejde operationelt og selv have fingrene nede i opgaverne, samtidig med at du samarbejder med kollegaer på tværs af hele huset eller eksterne samarbejdspartnere. Herudover skal du være god til at kommunikere, så du kan gøre det komplekse stof forståeligt for dine kolleger – uanset om det er mundtligt eller skriftligt.

Vi tilbyder

Vores arbejdsmiljø er godt og fleksibelt – og huset er fyldt med fantastiske kolleger, der også kan lide at være sammen til fx DHL-løbet, vinsmagning og arrangementer i personaleforeningen. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og en række personalegoder som fx en høj arbejdsgiverbetalt pensionsordning, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, en række betalte kutymefridage, forhøjet ferietillæg, kantine med egen kok og massageordning.

Organisatorisk bliver du forankret i IT-afdelingen, hvor du refererer til chefen for IT-support og infrastruktur.

En fremtid i KommuneKredit

Som medarbejder i KommuneKredit får du et fagligt udfordrende job med ansvar og indflydelse i en mindre organisation med kort vej til beslutningerne. Du bliver en del af en organisation, hvor vi bringer vores forskellige fagligheder i spil og spiller hinanden gode.

Vores kontor på Kultorvet i hjertet af København danner den primære ramme om vores hverdag, men vi afprøver for tiden en ny fleksibel arbejdsform, hvor vi forsøger at finde en god balance mellem at arbejde fra kontoret og arbejde hjemmefra. Vi er herudover fleksible i forhold til at få arbejdstid og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som CISO hos os, så send din ansøgning og CV via linket nederst. Vi holder samtaler løbende, og ansættelsestidspunkt vil være snarest muligt. Så vent ikke med at sende din ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet eller KommuneKredit, kan du kontakte IT-support og infrastrukturchef Pernille Hansen på mobil 6122 3849 eller sende en mail til pha@kommunekredit.dk

Om KommuneKredit

KommuneKredit er kommunernes og regionernes kreditforening. I mere end 120 år har vi været bindeleddet mellem global finansiering og kommunale og regionale udlån i Danmark. På den måde har vi været med til at understøtte udviklingen af det, vi i dag kender som det danske velfærdssamfund.

KommuneKredit er grundlagt som en forening, hvor medlemmerne – de danske kommuner og regioner – hæfter solidarisk for vores forpligtelser. KommuneKredit skal ikke give overskud, og vi låner penge ud på lige vilkår for alle vores kunder, uanset postnummer.

Du kan læse mere om os på www.kommunekredit.dk eller på LinkedIn

Gem job