Vi søger en dygtig we­b­ud­vik­ler til udvikling af websites og e-han­dels­løs­nin­ger


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med masser af indflydelse på opgaver samt faglig udvikling.

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger til kunder i hele Danmark? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

Jobbet

Ørskov Gruppen er specialiseret i forretningsområderne web, reklame og digital marketing.

Som webudvikler i Ørskov Web kommer du til at implementere og udvikle websites og e-handelsløsninger - primært i Umbraco. Du vil desuden deltage i møder med kunder og kollegaer og bruge din viden til at specificere, estimere samt finde den bedste løsning til specifikke opgaver. Du vil være med til at sætte dit præg på et konstant udviklende arbejdsmiljø samt de metoder, teknikker og teknologier, vi benytter.

Du bliver en del af en faglig kompetent virksomhed bestående af specialister inden for forskellige områder.

Arbejdssted er i vores helt nye lokaler i Skjern.

Dine kvalifikationer

Du har minimum et par års erfaring som webudvikler, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Umbraco. Du kan både arbejde selvstændigt og i teams og er vant til at tage ansvar for dine egne opgaver. Derudover kan du sige ja til følgende:

  • Du brænder for dit fag og holder dig opdateret på udviklingen indenfor faget
  • Du er struktureret
  • Du er analytisk
  • Får et kick ud af at hjælpe kunden bedst muligt

Du har helt styr på at arbejde med .NET (C#), føler dig godt hjemme i Visual Studio og har god forståelse for versionsstyring (Git). Du kan overholde standarder og er vant til at teste for cross-browser kompatibilitet samt performance og hastighedsoptimering.

Du tilbydes

En fuldtidsstilling med løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer i en spændende virksomhed med store kunder. Du får mulighed for personlig og faglig udvikling og en hverdag med frihed under ansvar.

Ansøgning

CV og ansøgning mærket ”Webudvikler” sendes på mail til Jesper Skyttegaard på js@oerskov.dk.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Kontaktdirektør Peter Glargaard på telefon 21 22 09 55. 

Gem job