Software Engineer


Har du evnen og interessen for at prøve kræfter med udvikling af komplekse Azure cloud-løsninger? cVation søger både erfarne og nyuddannede software udviklere til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og udviklerglæde er i højsæde.

cVation er et dansk udviklingshus, som bygger avancerede Azure cloud-løsninger hos vores kunder med afsæt i markedets hurtigste og mest agile metoder. Vi er på forkant med teknologierne og arbejder med mange af de nye teknologier, herunder AI, ML, IoT og Blockchain.

Hvilken rolle får du?

Du vil blive en del af et team, der designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på MS Azure og er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development. Vi har en meget høj release frekvens i vores projekter, og som nyansat kan du forvente at se din egen kode i produktion allerede den første uge du er ansat. Uanset om du er nyuddannet eller har flere år på bagen. Vi har udviklet en værktøjskasse, der resulterer i ekstremt agile IT-projekter, og vores udviklingsteam releaser kode i et højdynamisk flow.

Udviklerne i cVation er samlet i små teams på 5-8 udviklere. Alle vores udviklere sidder i København – vi outsourcer eller nearshorer ikke. Derudover har vi også etableret et CCoE (Cloud Center of Excellence), som løbende vurderer nye cloud services og opdaterer værktøjskassen med relevante opdateringer. CCoE arbejder tæt sammen med de enkelte udviklingsteams, som har fingeren på pulsen ude på kundeprojekterne.

Ud over de hyppige releases til produktion har vi en ekstrem høj grad af automatisering af alt fra unit tests til integrationstests, UI-tests og performancetests. Det betyder, at de repetitive processer er fjernet, så der er luft til at tænke innovativt, hvilket kommer vores kunder til gode i form af hurtigere løsninger med højere kvalitet og en større forretningsmæssig værdi – og du får mulighed for faglig fordybelse, og at udvikle dig indenfor de nyeste teknologier. 

Hvad forventer vi af dig?

Erfaring med cloud-udvikling og særligt PaaS services fra MS Azure, vil klart være en fordel. Men ellers skal du nok få det lært.

Nyuddannet:

 • Kandidat i softwareudvikling
 • Erfaring med C# eller lignende objektorienteret sprog
 • Du vil gerne indgå i et agilt setup, hvor krav og retning hurtigt kan ændres, men hvor medbestemmelse og frihed er i højsædet
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Git, Automatiseret test og Automatiseret build og release

Kandidater med mere erfaring:

 • Kandidat i softwareudvikling
 • Vi forventer, at du er erfaren i C#, og at du går op i kodekvalitet og skrive testbar kode
 • Du har flere års erfaring med softwareudvikling og gerne webudvikling
 • Du vil gerne indgå i et agilt setup, hvor krav og retning hurtigt kan ændres, men hvor medbestemmelse og frihed er i højsædet
 • Du har arbejdet med automatisering af test, build og release pipelines
 • Er vant til at arbejde med versionskontrol, gerne Git
 • Du vil gerne arbejde med de nyeste teknologier i Azure og .NET Core

Du taler og skriver flydende dansk, og taler og skriver engelsk på et medium/højt niveau.

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og resultatorienteret. Du gør dig umage med dine opgaver, trives med at løfte i flok og være en del af et team. Hvis du også er engageret og nysgerrig, drevet af at lære nyt og sætter en ære i konstant at dygtiggøre dig og forbedre både kode, værktøjer samt processer, vil du passe perfekt ind hos cVation.

Hvad tilbyder vi?

Vi ansætter de bedste

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Det høje faglige niveau blandt dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste, og vi tager din faglige videreudvikling alvorligt. Du vil således løbende indgå i eller arbejde tæt sammen med vores Cloud Center of Excellence, så vi sikrer, at alle er med på den seneste udvikling.

Vi har en flad organisation med et minimum af administration, hvor ledelsens døre altid er åbne, og der er god plads til både bordfodbold, fredagsbar, frokost på kajen og et aktivt liv udenfor arbejdstid. Flere gange om året afholder vi hackathons, hvor vi i teams dykker ned i præcis de emner, som udviklerne finder interessante. Og vi opfordrer alle udviklere til at udfordre og komme med input til, hvordan vi kan optimere, forbedre og udvikle os.

Hvorfor os?

Fordi der er ikke noget sted som cVation!

Vi arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi taler ikke bare om, at vi skal i skyen, vi er allerede i skyen og har bygget cloud-løsninger i en årrække. Vi skaber for alvor værdi for kunden, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne kundernes strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger, der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente.

Du vil få kollegaer, der er interesseret i at lære og har ønske om at blive de bedste til det, de gør. Vi tilbyder derfor gode muligheder for at udvikle dig og naturligvis gode benefits.

Du vil blive en del af en virksomhed, som tror på, at alle har betydning, og at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.

Interesseret?

Ansøg her eller læs mere om os på cVation.com

Har du spørgsmål til jobbet, eller vil du høre mere om cVation, er du meget velkommen til at kontakte:

Maiken Pelby, HR Business Partner, T/ 42 61 28 28, map@cvation.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job