DevOps engineer - Azure

Som DevOps Engineer hos cVation arbejder du med infrastrukturen til kundernes løsninger i Azure med fokus på automatisering og infrastructure as code. Din rolle bliver at rådgive om, implementere og vedligeholde værktøjer, der sikrer continuous integration og continuous delivery, som understøtter applikationsudvikling.

cVation er et dansk udviklingshus, som bygger avancerede cloud-løsninger på Azure med afsæt i markedets hurtigste og mest agile metoder. Vi er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development, og er på forkant med mange af de nye teknologier, herunder AI, ML, IoT og Blockchain. Vi sætter en ære i at levere software af den højeste kvalitet.

Hvilken rolle får du?

Som DevOps engineer hos cVation arbejder du med DevOps-opgaver i et af vores projektteams bestående af arkitekter, programmører og DevOps specialister. Du vil som udgangspunkt have fuldt fokus på et projekt/team af gangen.

Det bliver dit ansvar at:

 • Bidrage til design og implementering af den optimale Azure infrastruktur med fokus på PaaS services i Azure
 • Sikre at alt opsætning og provisionering sker som infrastructure as code
 • Fuldautomatiseret overvågning og skalering af løsninger
 • Rådgive omkring valg af Azure services

Hvad forventer vi af dig?

Du er DevOps udvikler og har et par års erfaring med projekter.

Du har en videregående uddannelse fra DTU, ITU, KU el. lign. i computer science, datalogi eller software design og har lyst til operation. Du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk, og trives med at have den daglige kontakt med kunden.

 • Du skal have evnen til at omsætte kundebehov til handling
 • Du vil gerne arbejde med de nyeste teknologier i Azure med hovedfokus på PaaS services
 • Infrastructure as code er måden du arbejder på
 • Du har arbejdet med automatisering af byg og test af applikationer 
 • Du vil gerne indgå i et agilt setup, hvor krav og retning hurtigt kan ændres, men hvor medbestemmelse og frihed er i højsædet
 • Du har arbejdet med flere af følgende teknologier: Azure DevOps, Powershell, Azure CLI, ARM templates, YAML, Bicep, Terraform, Git
 • Du har kendskab til og vil gerne blive klogere på flere af følgende Azure services: Cosmos, App service, API Management, Azure SQL, Security Center, Application Insights, AKS, Storage accounts, Function app, Azure AD, Azure AD B2C, Data Factory, Front Door, Key vault, Azure Cognitive Search, Service Bus, Signal R, Data lake, Power Apps, VNET, Container Registry, IoT Hub, Event Grid

Det vil være en fordel, hvis:

 • Du er vant til at arbejde i et applikationsudviklingsteam, i tæt samarbejde med arkitekter og programmører
 • Du har erfaring med et eller flere objektorienterede sprog som f.eks. C#

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst, initiativrig, eksekverende og serviceminded. Du er drevet af at lære nyt og vild med at holde dig ajour med de nyeste metoder og teknologier. Du er engageret og motiveret i alt hvad du foretager dig. Hvis du også er glad for at sparre med dygtige kollegaer og trives med at løfte i flok som en del af et team, vil du passe perfekt ind hos cVation.

Hvad tilbyder vi?

Vi ansætter de bedste!

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Det høje faglige niveau blandt dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste, og vi tager din faglige videreudvikling alvorligt. Vi har en flad organisation, hvor ledelsens døre altid er åbne, og der er god plads til både hackatons, bordfodbold, fredagsbar, frokost på kajen og et aktivt liv udenfor arbejdstid.

Hvorfor os?

Fordi der er ikke noget sted som cVation!

Vi arbejder 100% med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi taler ikke bare om, at vi skal i skyen - vi er allerede i skyen og har bygget cloud-løsninger i en årrække. Vi skaber for alvor værdi for kunden, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne kundernes strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger, der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente. Alle vores udviklere sidder i København – vi outsourcer eller nearshorer ikke.

Du vil få kollegaer, der er interesseret i at lære og har ønske om at blive de bedste til det, de gør. Vi tilbyder derfor gode muligheder for at udvikle dig og naturligvis gode benefits. Her tror vi på, at alle har betydning, og at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.

Interesseret?

Ansøg her eller læs mere om os på cVation.com.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte:

Maiken Pelby, HR Business Partner, T/ 42612828, map@cvation.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job