Kompetent og ambitiøs leder til stor it-pro­jek­taf­de­ling

Du er passioneret omkring digitalisering og digital transformation og kan bidrage til den digitale transformation af sundhedsvæsenet, som skal gøre det nemmere at være patient og medarbejder i Region Midtjylland. Læs også vores digitaliseringsstrategi.

Det trives du med og vil stå i spidsen for

Trives du med at motivere og lede 26 dedikerede og selvstændige projektledere? De har store forventninger til dine evner til at lede og udvikle området i dialog med dem

En af dine spidskompetencer er at få det bedste af folks forskelligheder i spil. Du er god til at uddelegere opgaver til dine medarbejdere, og din involverende væremåde gør, at dine medarbejdere er engagerede, innovative og deltager aktivt i udviklingen af området. 

Vil du tage ansvar for ledelse, økonomistyring og brugerinvolvering

Det er dit overordnede ansvar at

  • sparre med og coache projektlederne for at sikre den bedst mulige projektperformance
  • sikre de rette rammer for projektlederne såvel som projektet, både i forhold til fremdrift, økonomi, ressourceforbrug og styring, så projektet følger planen i forhold til tid, kvalitet og økonomi
  • dine medarbejderes såvel som organisationens kompetencer bringes bedst muligt i spil i gennemførelsen af projekterne
  • vi følger og løbende udvikler vores projektmodel ikke mindst i forhold til risici, økonomistyring og brugerinvolvering.

Vi arbejder med både teknisk komplicerede projekter og udviklingsprojekter. Kriterierne for et succesfuldt projekt er, at det skaber den ønskede forandring og overholder budget, tidsplan og kvalitet, samt sikrer en høj tilfredshed hos brugerne. Du får mulighed for at spille en central rolle i at sikre, at det lykkes.

Dine faglige kompetencer omfatter økonomi- og ressourcestyring samt erfaring med porteføljestyring og projektledelse, da du i samarbejde med dine medarbejdere og relevante samarbejdspartnere får ansvaret for projektporteføljens samlede gennemførsel.

Du er en relationsskabende leder

Du brænder for og har erfaring med personaleledelse af projektledere. Det er vigtigt, at du har ledelsesmæssig fokus på medarbejderne, og at du sørger for, at dine medarbejderes udvikling konstant matcher vores samarbejdsværdier og de opgaver, der ligger i Projekter & Metode.

Du motiveres af en stilling hvor der skal ledes op ad, ud i organisationen og mod dine medarbejdere – hvorfor din evne til at skabe relationer og lede mange interessenter er vigtig.

Vi leder efter dig, som er resultatorienteret, med stor eksekveringsevne og har gode kommunikationsevner. Du kommunikerer klart, så både medarbejdere og samarbejdspartnere kan se retningen. Din evne til at skabe relationer og netværk er afgørende for, at du lykkes, da det er nødvendigt at skabe sammenhæng og gode relationer til resten af organisationen.

Du har erfaring fra it-branchen eller med digitalisering.

Vi tilbyder

Vi har stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og fleksible arbejdsrammer i It-afdelingen. I It har vi tillid til hinanden, og du vil blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi alle tager medansvar for at levere en sikker og stærk performance, til gavn for borgere, patienter og ansatte i Region Midtjylland.

Vi har fokus på din udvikling

Vi kan tilbyde et tilpasset introduktionsforløb, så du bliver klædt på til din start i It. Du får bl.a. en mentor fra dag et, og du vil løbende deltage på vores interne akademi, så du får en bred forståelse for hele It-afdelingen. Derudover vil du jævnligt deltage i udviklingssamtaler og 1:1-samtaler med din leder, så der hele tiden er stor fokus på både din trivsel og faglige udvikling.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nikolaj Holm Bramsen på 2463 0103 eller nikolaj.holm.bramsen@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 22. oktober 2021. Vi regner med at holde 1. samtaler den 1. november 2021 og 2. samtaler den 9. november 2021. Går du videre til 2. samtale, må du forvente et testforløb (personprofil).

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 520 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job