Azure Cloud Engineer

Er du nysgerrig på de nyeste teknologier og altid klar på at lære nyt? Er du interesseret i at bruge dine evner inden for udvikling til at skabe forretningsmæssig og samfundsmæssig værdi? I KMD er vi hele tiden på jagt efter nye it-talenter, og vi håber, du er en af dem.

I stillingen som Azure Cloud Engineer vil du blive en del af et stærkt netværk af kollegaer i Research & Development, som arbejder fra vores kontorer i Danmark og Polen. Vi sætter en ære i, at der er plads til at have det sjovt, at udvikle sig fagligt og personligt, og vi vil altid levere i bedste kvalitet – til tiden.

Vi arbejder løbende på at skabe nye digitale genveje, og vi ser det som vores ansvar at bidrage med innovative løsninger, som understøtter og udvikler Danmarks velfærd og det private erhvervsliv. Vores ambitioner stopper ikke her. Sammen med vores ejer NEC arbejder vi på at opbygge og konsolidere KMD som en vigtig spiller internationalt. Kort sagt – vi vil være ”Best in Class.”

Arbejdet foregår i et agilt set-up og følger Scrum-praksis og -ritualer. Sammen med teamet vil du være med til at nytænke og udvikle Cloud-teknologi, løsninger og features, som hjælper dig og os.

Du vil komme til at arbejde inden for Enterprise-Scale Landingzone, automatisering og Compliance-as-Code. Du vil desuden kunne komme til at assistere interne og eksterne kunder i muligheder og sikkerhed i Azure Cloud.

Du vil få arbejdsplads ved vores kontor i Aarhus eller Ballerup, men der vil være fleksibilitet ift. hjemmearbejde.

Om dig

Vi leder efter dig med en relevant teknisk uddannelse, fx datalogi eller datamatiker, som har 2-3 års erfaring med at arbejde med Azure Cloud-teknologier.

Du har et åbent sind, og du er interesseret i at lære nyt. Du synes, det er sjovt at forbedre og finde på de gode løsninger, og du vil altid gerne udvikle dine kompetencer. I dit arbejde er du ansvarsfuld, ærlig og fokuseret, og du sætter pris på at samarbejde i et team.

Derudover kan du nikke genkende til følgende: 

  • Du har kendskab til hvordan man bruger VS-kode, -scripting, og -kodning, og du vil gerne gøre det mere
  • Du har viden om og er interesseret i at arbejde med api’s, ARM, Powershell, Azure CLI, Automation og Azure DevOps.
  • Du er interesseret i at lære mere om bicep og GitHub
  • Du kender til Microsoft Cloud Adoption Framework og har hørt om Well Architected Framework
  • Du kender til Azure AD, Azure PIM, Access Packages 

KMD som arbejdsplads

I KMD mener vi, at god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi arbejder hårdt på at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør en forskel for samfundet og for danske borgere. Kunden er altid i fokus i vores stræben efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Siden 2019 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3200 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi tilbyde mange forskellige karrieremuligheder, og som medarbejder i KMD får du et stort netværk af dygtige kollegaer.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at række ud til Head of Cloud Excellence Flemming Havn på +45 29802260 eller Principal Cloud Architect Lars Bøgelund Sørensen på +45 25454727.

Vi inviterer løbende til samtale, så send os gerne din ansøgning i dag og ikke senere end søndag d. 31. oktober. 

KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job