API Udvikler

Er du den der får enderne til at mødes?

Motiveres du af at finde den optimale løsning på et teknisk problem? Er performance og arkitektur noget du brænder for? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

“Team ECO er et ungt dynamisk team, hvor vi elsker at bygge løsninger med moderne teknologi. Vi er stolte af det vi bygger og tager ansvaret seriøst, samtidig med at vi hygger os og laver sjov sammen.”

– Jesper Plantener, Team Lead

Det nye systemlandskab

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.  

Sammen med teamet, vil du få ansvaret for at designe og udvikle vores nye API-landskab. Her skal der tænkes security imellem interne API’er og eksterne partnere, performance imod vores databaser samt struktur og patterns i forhold til maintainability. Hvis du interesserer dig for cloud-løsninger, er det et plus.

Vi følger den agile udviklingsmodel, og justerer løbende vores roadmap efter kundernes ønsker. Vi er et full-stack team som løser opgaverne selv, og sjældent har afhængigheder til andre.

Udover ansvaret for API udvikling, udvikler teamet også Apps og Webapps. Løsningerne skal anvende de nye API’er, og dine brugere og sparringspartnere sidder derfor i samme team som dig. 

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

 • Design af API’er.
 • Udvikling af API’er i .net.
 • Stort fokus på performance ift. Entity Framework og SQL.
 • Databasearbejde i form af Code-First og modellering.
 • Evt. arbejde på apps (Xamarin) og webapps (angular mf.)

Hvem er dine kolleger?

Du bliver en del af et teknisk tungt og meget dynamisk team, som ud over stor faglig stolthed sætter stor pris på skæv humor og selvfølgelig godt humør. Vi er et team, der samarbejder om at lykkes med at levere de lækre løsninger til kunderne. Vi sidder lige nu 7 mand i teamet, 6 i Ballerup og en i Slovakiet - skal du være vores team member nummer 8? 

“En af de ting som gør teamet fantastisk, er at vi arbejder med de nyeste teknologier, og at vores beslutninger om udvikling bliver taget i fællesskab”

 - Christian Fahrner, Software Developer

En agil udvikler med flair for nytænkning

Du har tidligere arbejdet i et agilt team, hvor din rolle har dækket bredt. Du har modelleret SQL-databaser efter 3. Normalform, udviklet API’er efter Rest-principperne og har en stor teknisk indsigt.

Du har desuden været med til at afdække krav og taget beslutninger om de tekniske løsninger samt implementere dem.

Du er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til pragmatiske løsninger som er genbrugelige.

Vi forventer du kan sætte kryds ved:

 • Er B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
 • Har flere års erfaring i udvikling
 • Er ekspert i følgende teknologier: C#, .Net Core
 • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi  understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed.

Er du interesseret i at møde os og høre mere?

Send os dit CV og eventuelt din ansøgning ved at klikke ”søg jobbet her” på nederst på siden her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Jesper Plantener via mail: jesper.plantener@visma.com eller tel: 42 82 25 84.

Samtaler afholdes løbende og med følgende proces:

 1. Screening, blandt andet vha. ability-test
 2. Første samtale med leder
 3. Anden samtale med tilbagemelding på personlighedstest samt evt. case.

Ansøgningsfrist: 05-11-2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job