Systemad­mi­ni­stra­tor søges til AO


AO søger til vores IT-afdeling i Albertslund en systemadministrator med solid erfaring inden for bruger- og rettighedsstyring (Identity and Access Governance and Management) herunder AD samt generelt Microsofts sikkerhedsløsninger. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til ESDH-løsninger.

IT-afdelingen består af 50 medarbejdere, hvor du vil indgå i vores IT-drift med 6 medarbejdere, som har ansvaret for driftsstabilitet, overvågning og dokumentation samt 24/7-drift og servicering af vores IT-systemer.  

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte

  • Bidrage til at lave en ny model for styring af brugeres roller og rettigheder på tværs af AO’s portefølje af programmer og tjenester.
  • Oprydning og sanitering af vores AD.
  • Integration af roller og rettigheder til andre systemer - f.eks. vores ERP-system, IBMi-servere og cloudtjenester.
  • Det vil være en fordel, hvis du generelt har et kendskab til Microsofts sikkerhedsløsninger, som vi gerne på længere sigt vil arbejde mere med.
  • Det vil desuden være en fordel, hvis du også har kendskab til ESDH og på den længere bane kan medvirke til at etablere et ESDH-system hos AO.

Fagligt og personligt

Vi forventer, at du har minimum 4-5 års praktisk erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har solid erfaring med at få styr på teknikken og processen om styring af brugeres roller og rettigheder. 

Du har desuden bred erfaring fra en IT-driftsorganisation, hvor der anvendes VMware, SAN, Cisco og Microsoft teknologier og kan indgå i en vagtordning for bred IT-drift. 

Ud over dine faglige kompetencer forventer vi, at du leverer en selvstændig og proaktiv indsats samt er dygtig til at holde fast og gennemføre opgaver/projekter. Du skal være serviceminded og sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer. Du er struktureret, ansvarsbevidst og god til at indgå i teams.

Vi tilbyder

En spændende udfordrende arbejdsdag med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil indgå i et velfungerende it-driftsteam, og arbejde tæt sammen med virksomhedens IT-sikkerhedsteam, IT-supportteam, IT-udviklingsafdelinger samt virksomhedens øvrige afdelinger. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn tilpasset dine kvalifikationer, pensionsordning samt faglig og personlig udvikling m.m.

Din ansøgning

Send ansøgning og CV via knappen "Søg jobbet online”. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftsleder Rasmus Wærum på 5336 0025.

Ansøgningsfrist

31-10-2021
Gem job