Business In­tel­li­gen­ce Analyst


Egmont IT søger en Business Intelligence Analyst, der i samarbejde med vores Product Owner og business partners blandt andet skal hjælpe os med at identificere potentielle PowerBI udviklingsopgaver i forretningen og udvikle disse i samarbejde med vores divisioner.

Du vil indgå i vores digitale team sammen med bl.a. vores RPA-udviklere, ML udviklere, Business partners og med reference til Team Lead, Sys Mindedahl.

Kom med på vores spændende rejse!

Egmont IT er en del af Corporate functions i Egmont og har i dag 50+ ansatte. Ud over at håndtere de klassiske funktioner som netværksdrift, Servicedesk og Operations, har vi også fokus på en cloud first strategi og sikkerhed, og vi har dedikerede teams til at udvikle disse områder. Derudover udvides vores digitale servicekatalog som i dag spænder over machine learning modellering, RPA-udvikling, Business Intelligence og opgaver inden for scripting, til at inkludere nye teknologier inden for AI, translations, text2speech, chatbots m.m.

Egmont IT’s primære formål er at understøtte forretningens digitale rejse på tværs af divisioner og at sikre platforme og teknologier er tilgængelige, sikre og driftes stabilt og at vi understøtter med udvikling, rådgivning og sparring i det omfang forretningen ikke selv har kompetencer inden for de ønskede teknologier. Vi er på en agil rejse og har over de sidste år arbejdet struktureret på en agil transformation af vores arbejdesgange, så vi idag arbejder i produktteams og med en agil tilgang til udvikling og drift.

For at fortsætte den rejse vi er på, søger vi nu en Business Intelligence Specialist til en nyoprettet stilling, der skal hjælpe forretningen med at accelerere brugen af digitale løsninger især indenfor markederne bøger, film, streaming og e-commerce. Du kommer til at bidrage til udviklingen af digitale løsninger med vores divisioner i både Danmark og i Norden og får et særdeles varieret job med stor indflydelse på dit arbejde. Der er rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt indenfor forskellige områder.

Stillingen

Du er med til at sikre konsistent indhentning og analyse af data, yde support til forretningsområderne, sikre god systemperformance, samt deltage i konstruktiv sparring med forretningen. Det er derfor vigtigt,, at du er teknisk velfunderet og sætter en ære i at udvikle gode løsninger.

Du bliver system specialist på BI-løsninger, herunder ansvarlig for at applikationernes performance er tilfredsstillende i samarbejde med vores Cloud team. Du deltager aktivt i at overdrage standard driftsopgaver til vores Operations og support afdeling, så du kan fokusere på udvikling og sparring.

Din stilling vil omfatte samarbejde med kreative mennesker i mange forskellige divisioner inden for mediebranchen. Vi har derfor brug for en profil, som evner at:

  • forene teknisk flair med forretningsforståelse
  • kan omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger
  • klart kan kommunikere fordele og ulemper ved forskellige tekniske løsninger fra et forretnings- og/eller brugerperspektiv

Mediebranchen er præget af kreativitet, nytænkning og ændringer så omstillingsparathed er nok det ord der passer bedst, når man skal beskrive en kvalitet der er vigtig i en organisation som Egmont. Det er en stor fond med en global tilstedeværelse og du har næsten med garanti haft med en af vores forretningsområder at gøre uanset om du har været i biografen, shoppet online, læst en bog eller set en film.

Karakteristika og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har 1-3 års professionel erfaring fra en lignende stilling og at du tidligere har beskæftiget dig med håndtering af store datamængder og analyser.

Du har stor indsigt og erfaring med databehandling, analyse og systemdesign. Erfaring med SQL, Python og Rest API’er er en fordel. Du har praktisk erfaring med BI tools såsom Power BI, QlikSense, Tableau eller Alteryx. Du forstår dansk og kan kommunikere på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Dertil er det væsentligt, at du er analytisk, struktureret, selvstændig, ansvarlig og initiativtagende. Du tager ejerskab og følger opgaverne til dørs, du kan lide at gå i dybden med problemstillinger og formår at kombinere grundighed med forståelse for forretningens ofte korte deadlines. Du formår at omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger og er ikke bange for at udfordre traditionelle løsninger og komme med nye synspunkter hvis opgaven kræver det.

Da ønskerne fra forretningen om ny udvikling ofte stiller krav til ekstra funktionalitet, som ligger uden for PowerBI suiten, vil erfaring med øvrige komponenter i Power Platformen (PowerApps og PowerAutomate) være et plus. Har du ikke erfaringen, forventer vi, at du har lysten til at opbygge viden på hele Power Platform området.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Sys Mindedahl, smw@egmont.com.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 18/10/2021, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply online" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


About Egmont

Egmont is a leading Nordic media group focused on strong content and platforms within film, tv, cinema, streaming, gaming, e-commerce, marketing services, educational platforms, magazines and books. Proud owner of strong companies like Nordisk Film, TV 2 in Norway, Lindhardt og Ringhof and Story House Egmont. Being a foundation, all profit is reinvested in our media companies and donated to help improve the lives of vulnerable children and young people and support film talents.

We bring stories to life.

Gem job

Egmont
Publiceret: 7. oktober 2021

Arbejdssted

Location København