For­ret­ningsspe­cial­ist

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidigt understøtte en af de vigtigste velfærdsopgaver? Er du struktureret, analytisk, trives med ansvar, og vil du være en del af et hold, som hver måned håndterer udbetalinger af op mod 500.000.000 kr. til danskerne? Hvis svaret er ja, så er du måske den Forretningsspecialist, vi søger til KMD Føniks netop nu. 

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre. Og lige nu har vi en ledig stilling i vores forretningsenhed Forbund & A-kasse, hvor vi udvikler og vedligeholder løsningen KMD Føniks.  

Om jobbet

Som Forretningsspecialist bliver du en del af forretningsenheden Forbund og A-kasse. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Føniks, der er et moderne system til understøttelse af opgaverne forbund og a-kasser i Danmark. 

I rollen som Forretningsspecialist vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne, Product Owners og vores udviklingsteams i Danmark stå for udviklingen af KMD Føniks. 

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Dine ansvarsområder vil være:

 • At foretage analyse, nedbrydning og grov-estimering af epics og features i samarbejde med vores kunder og det øvrige produktteam. 
 • At behandle kundehenvendelser og kundeprojekter evt. i samarbejde med andre partnere.
 • At opbygge stort domænekendskab til Forbund og A-kasse området, og udnytte dette kendskab til at skabe ny forretning og realisere værdi for kunderne.
 • At omsætte produkt- og forretningsideer fra kunderne til konkrete løsninger.
 • At udarbejde reviews og kvalitetssikre udviklede features. 

Om dig

Der er flere indgange til stillingen. Du kan enten have min. 3-5 års erfaring inden for spændingsfeltet mellem IT og forretning, eller du kan være nyuddannet fra en mellemlang videregående uddannelse i et felt som er relateret til IT, produktudvikling eller lignende - Eller erfaring fra en A-kasse eller forbund. 

Vi forventer, at du er:

 • Interesseret i IT og kan se muligheder i digitalisering.
 • Har en god forståelse for, hvordan IT kan anvendes til at understøtte arbejdsgange. 
 • Analytisk tænkende med en struktureret arbejdsform.
 • Positiv og imødekommende hos kunder – og trives med tætte kunderelationer.
 • Stærk til at formidle komplekse budskaber på enkel vis.
 • Kan tænke kreativt, er idégenererende og løsningsorienteret.
 • Er selvkørende, engageret og resultatorienteret.
 • En teamplayer med et godt humør og gode samarbejdsevner.
 • Kan håndtere mange parallelle aktiviteter under tidsmæssigt pres.
 • Erfaring fra Forbund eller A-kasse er en fordel, men ikke et krav.

Vi søger dig, der hurtigt kan sætte dig ind i nye komplekse problemområder og går struktureret og analytisk til opgaverne. Som person er du grundig og kvalitetsbevidst, men med øje for at sikre fremdrift. Du føler dig godt tilpas i en kundevendt rolle, hvor tingene ofte går stærkt og du arbejder selvstændigt, kvalitetsbevidst og struktureret – også under pres. 

Kan du kende dig selv i det ovenstående og har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads, vil vi se frem til at høre fra dig.

Er du interesseret?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Business Line Director Nikoline Hjørnholm Pedersen på 4178 3081.
Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning allerede i dag. 

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3200 ansatte.
I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job