Senior Data Spe­cial­ist – GIS og of­fent­lige datakilder


People Company søger for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om viden om offentligt tilgængelige data bearbejdet i en GIS-platform og om at transformere geografiske data af enhver slags til værdi.

Geoinfo A/S i Glostrup er den nationale distributør for Esri – verdensleder inden for GIS – i Danmark, Færøerne og på Grønland. Software fra Esri har bl.a. gjort det muligt for Johns Hopkins University at levere informationer om COVID19-pandemiens udbredelse. Geoinfo A/S servicerer en meget bred kundebase af både offentlige og private kunder, hvor de største kunder findes inden for forsvaret, stat og kommuner, forsyningssektoren, entreprenørselskaber samt rådgivende ingeniører. Geoinfo A/S er en IT-virksomhed med fokus på salg, udvikling, rådgivning, service og support og beskæftiger mere end 50 medarbejdere, hvoraf hovedparten er på kontoret i Glostrup og en mindre gruppe er i hhv. Kolding og Aalborg.

Jobbet:

Geoinfo har travlt og fortsætter væksten, derfor søges en erfaren Senior Data Specialist. Du vil blive en del af konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup eller Kolding. I en hverdag fyldt med alsidige opgaver og til tider et højt tempo, er der altid plads til et godt grin. Med reference til chefen for konsulentafdelingen bliver det din opgave at hjælpe kunderne med at få indsigt i egne data, berige disse data med offentligt tilgængelige data, der udstilles i forskellige sammenhænge – alt sammen for at skabe en bedre indsigt og et bedre beslutningsgrundlag for kunden. Dine væsentligste ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Have det strategiske overblik. Du skal have overblikket over data-leverandører, teknologier, kundebehov. Du skal være på forkant med, hvor området bevæger sig hen, og planlægge indsatser på den korte og lange bane. Dette er underbygget i en god forståelse for og viden om detaljer og teknologi.
 • Indhente data fra offentlige dataregistre som f.eks. OIS, Datafordeleren, Dataforsyningen, Danmarks Statistik m.fl.
 • Bearbejde indhentet data og transformere disse til kundespecifikke løsninger
 • Arbejde med standarder og interfacing som OGC, REST og JSON streams
 • Arbejde med data-arkitektur og -modellering samt datamanagement
 • Arbejde med forskellige typer af analyser indenfor GIS og Business Intelligence
 • Du har mod på at arbejde med at få bragt både offentlige og egne data helt ud til den enkelte bruger

Din baggrund og kvalifikationer:

 • Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for GIS og/eller IT og gerne flere års erfaring med Esri’s GIS-løsninger (ArcGIS m.fl) og brug af offentlige tilgængelige data i forretningsmæssige og beslutningsmæssige sammenhænge
 • Kendskab til andre IT-værktøjer som eksempelvis SQL, FME, PowerBI m.fl.
 • Du skal trives i et miljø, hvor nogle dage er fyldt med en masse forskellige opgaver og andre kræver fordybelse i en enkelt. Desuden skal du tale og skrive dansk og engelsk
 • Som person er du udadvendt og positivt indstillet til at prøve og lære nyt, du er struktureret, overholder deadlines, er kvalitetsbevidst, er selvstartende og følger opgaverne til dørs og så er du god til – og har lyst til - at sætte dig ind i nye programmer og systemer
 • Du er skarp, velformuleret i såvel skrift som tale og sidst, men ikke mindst, så er du en person, som sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og undervejs i en hektisk hverdag oftest ses med et smil på læben og i højt humør.

Geoinfo tilbyder:

 • Et spændende, udviklende job, hvor dit bidrag kan være med til at sætte et markant fingeraftryk på vores samfund, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen
 • Et godt arbejdsmiljø - det skal være sjovt at gå på arbejde og det er det i Geoinfo, der flere år i træk er kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien mindre IT-virksomheder af Great Place to Work
 • Du bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer, dels på hovedkontoret i Glostrup og dels i afdelingerne i Kolding og Aalborg – og fra tid til anden også kolleger/samarbejdspartnere fra andre lande. Der vil være beskeden rejseaktivitet (primært i Norden og EU, men ture til USA forekommer også, når COVID19-situationen igen tillader det)
 • Masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklingsmuligheder (både internt i Danmark og internationalt i andre Esri-organisationer) for den rette person
 • Ordnede forhold og lønpakke efter kvalifikationer med en god fast løn, pensionsordning med en udvidet helbredssikring, fleksordning, bonusordning og kantineordning mv.
 • Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, People Company på telefon 2146 1711 eller via mail jps@peoplecompany.dk. Geoinfo A/S bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte Konsulentdirektør Bent Breintoft, Geoinfo A/S på mobil 6120 8245 eller mail bentb@geoinfo.dk.

Bæredygtighed hos Geoinfo og Esri

Esri’s software, ArcGIS, bruges blandt andet til at finde løsninger på miljøproblemer, uanset om det gælder byplanlægning, rent drikkevand, global opvarmning, nye transportformer eller forbedring af infrastruktur. Globalt anvendes ArcGIS også til humanitære formål, til bevaring af biodiversitet og til bæredygtig udvikling. Det bidrager til at skabe positiv indflydelse og til at gøre en forskel i verden. I Danmark støtter Geoinfo forskellige non-profit-organisationer og NGO’er. Se mere her og på esri.com.

Gem job

People Company
Publiceret: 4 November 2021

Arbejdssted

Location Glostrup eller Kolding