IT-pro­jekt­le­der med solid øko­no­mi­bag­grund til Matas


Recruit IT søger for Matas A/S en stærk IT-projektleder med indsigt fra arbejde med økonomi og regnskab. Som projektleder får du en vital rolle i Matas' fortsatte succes. Du vil med din indsigt i finans og regnskab, koblet med IT-kendskab, være bindeleddet mod IT i forhold til udvikling, løbende vedligehold og dokumentation af IT-systemerne, der understøtter alle processer i regnskabsafdelingen. Det primære system vil være Microsoft D365.

Rollen medfører stor berøring mellem en lang række aktører i Matas' IT- og regnskabsafdeling.

Med udgangspunkt i Matas' hovedkontor i Allerød, skal du som projektleder facilitere et effektivt samarbejde mellem IT-aktører og kommercielle aktører samt øvrige stakeholders.

Stillingen refererer til Jesper Weng, Group Chief Account.

Ansvarsområder:

Projektleder for implementering af IT-systemer i Matas' regnskabs-organisation – herunder etablere samarbejde med delprojektledere og eksterne samarbejdspartnere.

Oversætte finansielle og regnskabsmæssige-problemstillinger til IT: Forstå, definere og opridse økonomi-processer – sætte sig ind i sammenhænge, som skaber effektivitet og værdi.

Styring af stakeholders: Lede D365 styregruppe samt arbejdsgrupper i regnskabsafdelingen (delprojekter).

Overblik over afhængigheder og tværgående processer: Mapning af afhængigheder og kommercielle ønsker og processer, således at de er forståelige og implementérbare for Matas IT.

Motivation og fokus: Gå forrest og sikre at kommercielle deltagere samarbejder effektivt og motiveret.

Ressourceallokering og -planlægning på tværs: Sikre overblik over behovet for ressourcer og særlige kompetencer på tværs af Matas IT og regnskabs-organisationen.

Opbygge kompetencer: Medvirke til hurtig ramp up af kompetencer i organisationen, således der kan foretages effektive og oplyste designbeslutninger i samarbejde med procesejere.

Workshops: Facilitere afholdelse af workshops.

IT-delen af projekterne er forankret i Matas IT – rollen som projektleder med finansiel og regnskabsmæssig forståelse vil være forankret i Matas regnskabsafdeling.

Din baggrund:

 • God forretningsprocesforståelse med speciel indsigt i finans og økonomi, gerne med D365 baggrund
 • IT-design og arkitekturforståelse
 • God forståelse af IT-infrastruktur
 • Stærk til procesbeskrivelse og dokumentation
 • Erfaring som projektleder – min. 5-8 år

Det vil være en fordel:

 • Baggrund fra gennemførelse af lignende opgave(r).
 • Baggrund fra finans/økonomi fx i kombination med erfaring fra retail/ecommerce
 • Udover dansk forventes det, at du behersker engelsk på skrift og i tale.

Personlig baggrund:

 • Uddannelsesmæssig baggrund, fx merkantil/finansiel og gerne på kandidatniveau
 • Selvstarter og proaktiv
 • Eksekverende profil
 • Kommunikerende og ekstrovert
 • God erfaring med etablering af langvarige og tillidsbaserede samarbejdsrelationer
 • Helhedsorienteret, men med forståelse for detaljen, når det er nødvendigt

Om Matas:

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.

Læs mere om Matas her.


Har du spørgsmål til positionen som IT-projektleder med solid økonomibaggrund i Matas, er du velkommen til at kontakte Partner Brian Rønnemoss på mobil 4250 3232.

Gem job