Online Tech Lead til kompetent online ud­vik­lings­team


Drømmer du om at stå i spidsen for et kompetent udviklingsteam, og være med til at drive den tekniske videreudvikling af en af Danmarks største webshops?

Om stillingen

Med reference til vores Head of IT Development søger vi en teknisk stærk Online Tech Lead til at stå i spidsen for vores interne online-udviklingsteam. Du vil skulle stå for at inspirere og lede teamet i forhold til at tage nye teknologier i brug, samt at optimere brugen af de nuværende teknologier.

Du vil, i samarbejde med vores Head of Ecommerce, stå for den kontinuerlige modernisering og udbygning af webshoppen, Derudover vil du også, sammen med teamet, stå for den tekniske afklaring af ændringsønsker til webshoppen.

Stillingen indebærer også et tæt samarbejde med vores IT-projektleder om planlægning og prioritering af projektopgaver i forhold til sprint-planlægning.

Såfremt du ønsker det, kan stillingen udvides til også at indeholde den daglige ledelse af teamet, der består af fire senior C#-udviklere, en junior C#-udvikler, samt en test/scrum master. Teamets omgangstone er afslappet, uformel og der er god plads til det sociale samvær.

Af spændende igangværende udfordringer kan nævnes:

 • Opgradering til SiteCore 10.1
 • Introduktionen af Docker-teknologien i udviklingsteamet

Udover udviklingsteamet består onlineafdelingen af et Site Management-team, et SEO/SEM-team og et Content- & SoMe-team – i alt tæller onlineafdelingen 20 dygtige medarbejdere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med i hverdagen.

Du vil være ansvarlig for:

 • Daglig koordinering og prioritering af ad hoc-udviklingsopgaver.
 • Teknisk afklaring af ændringer til webshoppen
 • Vurdering af kompleksiteten i de stillede opgaver og projekter
 • Optimal udnyttelse af nye og eksisterende teknologier i forhold til webshoppen

Hvem er du?

Vi søger en, som har flair for brugen af teknologi, og som forstår, hvordan man inspirerer andre til at bruge den. Derudover skal du have forståelse for hvordan ændringer implementeres i eksisterende løsninger. Du skal være motiveret af at finde gode tekniske løsninger på de udfordringer, der bliver givet og ønske at videreudvikle dit allerede gode tekniske fundament. Du trives ved at være ankermand for teamet, det faste holdepunkt som de altid kan gå til, hvis de har udfordringer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en relevant IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller tidligere jobs og det at være Online Tech Lead ikke er fremmed for dig. Da vi anvender SiteCore og udvikler i C#, er det afgørende for os, at du føler dig hjemme i dette.

Vi ser desuden gerne, at du har (ikke krav):

 • Erfaring med design og udvikling indenfor e-commerce
 • Erfaring med agile udviklingsmetoder (SCRUM / Sprints m.m.)
 • Gode sociale egenskaber
 • Nysgerrighed på nye teknologier
 • Selvmotivation og er selvkørende
 • Gode evner indenfor koordinering og prioritering af opgaver
 • Kendskab til følgende teknologier
  • HTML / CSS / Javascript / jQuery / Bootstrap
  • Blazor / SignalR
  • BitBucket / Octopus Deploy /
  • Docker

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er vedholdende, struktureret og god til at lytte. Du arbejder vedholdende og struktureret i forbindelse med indsamling af information, for at kunne omsætte forretningsmæssige ønsker til teknisk virkelighed.
 • Du er systematisk og detaljeorienteret. Du sætter en ære i at overholde præcise standarder i relation til kvalitet og nøjagtighed. Diplomati og tilpasningsevne overfor politikker og procedurer er blandt de karakteristika, som kunne være kritiske for succes i jobrollen.
 • Du er analytisk, imødekommende og undersøgende. Du går analytisk til værks, hvilket er et vigtigt element for denne stilling, særligt i forhold til den tekniske afklaring af større udviklingsopgaver.

Vi tilbyder

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 160 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte at kontakte Head of IT-development and EAS Architecture, Bo Nielsen på telefon 26 84 04 60 eller HR-koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Gem job