Technical Lead – Web De­ve­l­op­ment, e-commerce


Drømmer du om at være med til at drive den tekniske videreudvikling i en af Danmarks største webshops?

Om stillingen

Med reference til vores Head of IT Development søger vi en dygtig Tech Lead til vores interne web udviklingsteam. Du vil skulle stå for at inspirere og lede teamet i forhold til at tage nye teknologier i brug, samt at optimere brugen af de nuværende teknologier.

Du vil, i samarbejde med den ansvarlige for vores e-commerce team stå for den kontinuerlige modernisering og udbygning af webshoppen. Derudover vil du også, sammen med teamet, stå for den tekniske afklaring af ændringsønsker til webshoppen.

Dine hovedansvarsområder er:

 • Daglig koordinering og prioritering af ad hoc-udviklingsopgaver.
 • Teknisk afklaring af ændringsønsker til webshoppen
 • Vurdering af kompleksiteten i de stillede opgaver og projekter
 • Optimal udnyttelse af nye og eksisterende teknologier i forhold til webshoppen.
 • Optimering af kvaliteten og sammenhængen i de tekniske dele af webshoppen (kode og arkitektur)

Som Tech Lead hos os, vil du have et tæt samarbejde med vores IT-projektleder om planlægning og prioritering af projektopgaver i forhold til sprint-planlægning.

Hvem er du?

Vi søger en, som har flair for brugen af teknologi og som forstår hvordan man inspirerer andre til at bruge den. Derudover skal du have forståelse for hvordan ændringer implementeres i eksisterende løsninger. Du skal være motiveret af at finde gode tekniske løsninger på de udfordringer der bliver givet og ønske at videreudvikle dit allerede gode tekniske fundament. Du trives ved at være ankermand for teamet, det faste holdepunkt som de altid kan gå til, hvis de har udfordringer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har relevant en IT-faglig baggrund, gerne med erfaring fra en lignende stilling, eller som enten Senior Web Developer eller Software Architect.

Vi anvender SiteCore og udvikler i C#, så det vil være er en fordel for os, at du føler dig hjemme i det udviklingsmiljø.

Vi ser desuden gerne, at du har (ikke krav):

 • Erfaring med design og udvikling indenfor e-commerce
 • Erfaring med agile udviklingsmetoder (SCRUM / Sprints m.m.)
 • Kendskab til følgende teknologier
  • HTML / CSS / Javascript / jQuery / Bootstrap
  • Blazor / SignalR
  • BitBucket / Octopus Deploy /
  • Docker

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er vedholdende, struktureret og god til at lytte.
 • Du er systematisk og detaljeorienteret.
 • Du er analytisk, imødekommende og undersøgende.
 • Nysgerrig og opsøgende på nye teknologier
 • Du er god til at samarbejde og dele viden
 • Du er god til at koordinere og prioritere

Vi tilbyder

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 160 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte at kontakte Head of IT-development and EAS Architecture, Bo Nielsen på telefon 26 84 04 60 eller HR-koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Gem job