Data Engineer


Sætter du en ære i at indsamle, modulere, validere og levere data i høj kvalitet? Og har du en interesse i at være med i en ambitiøst IT-udviklingsafdeling omgivet af dygtige kollegaer? Så læs med her. For det kan være, at du er vores nye data engineer.

Tag del i en digital transformation

Jeudan arbejder lige nu med en omfattende digital transformation, som har til formål at styrke vores processer og arbejdsgange. Det skal bl.a. ske ved, at vi skal udvikle vores backend- og frontend-løsninger med henblik på at understøtte vores overordnede forretningsstrategi. En væsentlig del af denne proces er at forbinde Jeudans forretningsdata på tværs af vores afdelinger og IT-systemer.

Vores mål er at kunne stille data til rådighed med en høj grad af validitet og reliabilitet samt at understøtte drift og support af vores BI-rapportering. Vi ønsker på den måde at optimere, digitalisere og øge effektiviteten af Jeudans forretningsprocesser og implementere tværorganisatoriske projekter med teknisk projektledelse.

Dine primære arbejdsopgaver  

Som data engineer i Jeudan bliver det din fornemme opgave at håndtere Jeudans data, så vi opnår den helt rette effektive benyttelse af vores data. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Modellere, designe, understøtte, definere samt dokumentere Jeudans data
 • Programmering af forretningslogikken omkring Jeudans datahub (Azure SQL)
 • Kvalitetssikring og overvågning af Jeudans dataflows
 • Sikre en korrekt dataintegration mellem Jeudans kerne IT-systemer 
 • Bistå med at designe og styre opbygningen af vores centrale dataplatform
 • Kontinuerligt sikre dokumentation af de forskellige løsninger, i takt med at de udvikles.

Din profil 

Du har over 5 års erfaring inden for IT-udviklingsbranchen, og du har en kommerciel tilgang til rollen som IT-leverandør til resten af virksomheden. Vi er her for kundernes skyld og alt, hvad vi gør, skal have til formål at styrke Jeudans kerneforretning.

Vi vægter blandt andet:

 • En solid analytisk og teknisk baggrund – både teoretisk og praktisk med kendskab til ét eller flere af med følgende udviklingssprog: .NET, Python, C#
 • Erfaring med og gerne best practice viden indenfor dataarkitektur og data management
 • Kendskab til og et ønske om at arbejde med Microsoft Azure komponenter så som Data Factory, Logic Apps og Azure Functions.
 • Eventuelt kendskab til Microsoft Power-platform fx PowerApps
 • Eventuelt ”hands-on” erfaring med udvikling af datacentriske løsninger (fx Data Warehouse)
 • Viden om IT-arkitektur i bredere forstand
 • At du tør stå i spidsen for større tekniske IT-forretningsprojekter
 • At du har en s’truktureret tilgang og fokus på at dokumentere arbejdet i rimeligt omfang.

Personligt er du en god kollega, som finder værdi i at bidrage og være en del af en god arbejdsplads. Du trives med både at arbejde selvstændigt og at samarbejde i teams og kan have mange bolde i luften på samme tid. Du er udadvendt, imødekommende og samarbejdsorienteret. Du tager naturligt ansvar og er i stand til at styre din egen arbejdsdag. 

Vi tilbyder dig 

Udover vores meget flotte lokaler centralt beliggende i hjertet af København, byder Jeudan på morgenmad, frokost- og aftensmadsordning i virksomhedens Bistro og en aktiv personaleforening. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusiv fordelagtige pensions- og sundhedsordninger og fem Jeudandage (ekstra fridage).

Er jobbet noget for dig?

Vi holder løbende samtaler, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-udviklingskonsulent Pia Garcia, eller IT Direktør Jesper Skov Møller, på telefon 7010 6070.

Gem job